Italia: Român ars de viu. Cutremurător

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:
sursa: www.lamartesana.it
sursa: www.lamartesana.it

Un român a ars de viu într-un cumplit accident care a cutremurat Italia. Tragedia a avut loc  în via Achille Grandi, lângă Milano.

În cumplitul accident au fost implicate două mașini și un camion. Toate vehiculele au ars complet. 

Evenimentul a avut loc la ora 5.40 în zona industrială a orașului. Dinamica accidentului care a dus la moartea a doi oameni este încă incertă.

Vehiculele implicate ar fi un camion de transport logistic și două mașini. Șoferul tirului a scăpat nevătămat, în timp ce șoferul celeilalte mașini a murit și o a doua persoană a fost găsită sub vehiculul greu, despre care se crede că era șoferul celei de-a treia mașini implicate 

Persoanele care și-au pierdut viața sunt un român de 44 de ani și un tânăr 24 de ani de la Sesto San Giovanni care au ars de vii. 

După accident a izbucnit incendiul 

Cele trei vehicule au loat foc după accident. La fața locului au sosit două mașini medicale, o ambulanță a Crucii Albe din Cassina de 'Pecchi și una a Crucii verzi din Pioltello. De asemenea, au fost prezenți pompierii care s-au luptat cu flăcările.

La fața locului, de asemenea, carabinierii au început o anchetă. La fața locului s-au deplasat atât primarul Ivonne Cosciotti cât  și adjunctul său, Saimon Gaiotto.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel