Italia. Român arestat pentru trafic de heroină și cocaină. Peste 77 de mii de euro confiscați de poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Român arestat pentru trafic de heroină și cocaină. Peste 77 de mii de euro confiscați de poliție / Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels
Italia. Român arestat pentru trafic de heroină și cocaină. Peste 77 de mii de euro confiscați de poliție / Fotografie creată de MART PRODUCTION, de la Pexels

Mai multe persoane din Asti, Italia, dintre care și un român au fost arestate în cadrul operațiunii carabinierilor din Milano împotriva traficului de heroină și cocaină.

Unul dintre cei doi făcea parte din ancheta de la Milano; fratele său se afla cu el, dar asupra lui au găsit 76 de grame de cocaină.  

Doi frați albanezi au fost arestați în această dimineață la Asti, de către carabinierii Comandamentului Provincial din Milano. Unul dintre ei era deja destinatarul unei ordonanțe de arestare preventivă în urma încheierii investigațiilor începute în capitala lombardă, celălalt se afla întâmplător la el pentru o scurtă ședere și a fost arestat în flagrant delict, deoarece au găsit asupra lui 76 de grame de cocaină.

În total, au fost arestate 13 persoane: alături de cei doi albanezi, și alți 2 compatrioți, 4 egipteni, 2 marocani, 2 italieni și 1 român: un grup multietnic care, potrivit acuzațiilor venite de la Milano, era deosebit de activ în traficul de heroină și cocaină în cantități mari.

 

Ancheta a interceptat două grupuri de traficanți de droguri

 

Primul, de origine albaneză, este bine ancorat pe teritoriul milanez, dar organizat pentru a se "extinde" pentru a transporta și livra cantități mari de droguri și în afara provinciei, cu deplasări documentate la Bergamo, Monza și Brianza, Cremona, Torino, Verona și Asti.

Celălalt grup, pe de altă parte, aparține nord-africanilor care sunt implicați în vânzarea cu amănuntul a dozelor, în principal cocaină și hașiș, în special în orașul Abbiategrasso, cu o capacitate puternică de a-și afirma în mod violent supremația în colectarea datoriilor restante de la dependenții de droguri care nu și-au achitat conturile.

În timpul activităților, au fost confiscate în total 10 kg de hașiș, 2 kg de marijuana, 1 kg de cocaină, 200 de grame de cocaină, precum și substanțe de tăiere și peste 77 de mii de euro în numerar., conform presei străine.

 

-----------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG        

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N       

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel