Italia. Român arestat după mai multe schimbări de "meserii". De la comerciant, la inspector fiscal

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
StiriDiaspora

Echipa mobilă din Macerata, condusă de comisarul șef Maria Raffaella Abbate, a arestat un cetățean român de 35 de ani cu domiciliul în acelaşi oraş, în baza a două ordine de arest eliberate de Procuratura Macerata. 

Românul va trebui să execute de 3 ani și 5 luni de închisoare. Măsura a fost luată la sfârșitul procesului judiciar, care a rezultat dintr-o anchetă efectuată cu câțiva ani în urmă, când omul a fost cercetat pentru infracțiunea de primire şi comercializare de bunuri furate.

Mai multe persoane necunoscute sunt, totodată, cercetate, pentru comiterea unor furturi dintr-un apartament din Macerata. O parte din bunurile furate au fost identificate şi recuperate, chiar dintr-un magazin de instrumente muzicale situat în provincie. Este vorba despre instrumente muzicale, amplificatoare și alte instrumente electronice extrem de valoroase.

Citeşte şi: Italia. Student ROMÂN, găsit MORT într-o cameră de hotel

Se pare că vânzătorul magazinului le-a pus în vânzare după ce le-a cumpărat de la românul în vârstă de 35 de ani, fără să ştie provenienţa lor.

Românul mai are încă un mandat de arestare pentru doi ani. Se pare că, în urmă cu câţiva ani, a întrat într-o shaormerie cu o legitimaţie falsă de inspector fiscal şi i-a închis pe dinăuntru pe proprietarul restaurantului şi un angajat timp de câteva minute.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel