Italia. Român arestat după ce a jefuit un magazin și a mușcat un carabiner

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Italia. Un român a fost arestat după ce a trecut pe roșu. Carabinierii au fost șocați când au văzut că transporta șine de tramvai în portbagaj
Italia. Un român a fost arestat după ce a trecut pe roșu. Carabinierii au fost șocați când au văzut că transporta șine de tramvai în portbagaj

Bărbatul a fost oprit mai întâi de un client al magazinului și apoi arestat de militari. A fost condamnat la doi ani și jumătate de închisoare.

Mai întâi a încercat să jefuiască o agenție de turism, apoi a mușcat un polițist pentru a încerca să scape de arest.

A fost o după-amiază plină de evenimente miercuri în centrul orașului Cento. Protagonistul momentelor de paradă a fost un român în vârstă de 30 de ani. Sosit în Cento cu un autobuz dinspre Bologna, bărbatul s-a îmbătat mai întâi și apoi a început să se plimbe prin oraș în căutare de pomană.

În timpul rătăcirilor sale a intrat într-o agenție de turism și a cerut niște mărunțiș. Când a fost refuzat de cei prezenți, nu se dă bătut și încearcă în continuare să facă rost de ceva. Mai întâi țintește o geantă de mână, dar fără succes. Apoi observă un telefon mobil pe un birou și îl ia, după care încearcă o evadare stângace.

Italia. Român arestat după ce a jefuit un magazin și a mușcat un carabiner

 

Unul dintre clienți observă furtul și îl urmărește pe român. În fața magazinului, acesta îl oprește și îi cere socoteală pentru ceea ce tocmai a făcut. Bărbatul de 30 de ani s-a zbătut și a încercat să fugă, dar bărbatul l-a reținut până la sosirea carabinierilor care fuseseră alertați cu puțin timp înainte.

Nici măcar vederea uniformelor nu a fost suficientă pentru a-l liniști pe român, care a încercat cu disperare să se elibereze mușcându-l pe mareșalul care încerca să îl urce în "gazelă". Militarul a fost nevoit apoi să meargă la Urgențe pentru a primi îngrijiri pentru rănile pe care le-a suferit în încăierarea cu individul. În cele din urmă, nu fără dificultate, carabinierii au reușit să-l ducă la cazarmă și să-l aresteze sub acuzația de furt impropriu, violență și opunere de rezistență la un funcționar public.

Românul a apărut ieri dimineață în fața judecătoarei Giulia Caucci pentru un proces sumar. Instanța a validat arestul și l-a condamnat pe bărbatul de 30 de ani la doi ani și jumătate de închisoare. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, i s-a interzis să locuiască în provincia Ferrara și a fost amendat cu șase sute de euro.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel