Italia: Român, arestat de ziua lui. N-avea cu cine să petreacă

Narcis Popa |
Data publicării:

O întâmplare mai puțin obișnuită a avut loc în Italia, cu ocazia aniversării unui tânăr român. Deși era singur acasă, acesta a sfârșit în arest. 

Tânărul român s-a pus pe sărbătorit de unul singur și după ce a consumat mai multe pahare de alcool s-a dus îmbrăcat doar în chiloți, cu un băț în mână și a bătut la ușa vecinei sale. Aceasta îl cunoștea, însă s-a speriat când a văzut că acesta era sub influența băuturilor alcoolice și mai mult decât atât, era îmbrăcat foarte sumar.

Femeia a vrut să închidă ușa, însă tânărul român a forțat ușa și a intrat peste ea. În ciuda rezistenței opuse, acesta a intrat în casă și amenințând-o cu moartea a violat-o de mai multe ori. Italianca a reușit în cele din urmă să-l lovescă cu un dezumidificator ceramic în cap și i-a pulverizat insecticid în ochi. Astfel, victima a reușit să se elibereze și să fugă.

Imediat a alertat autoritățile. Surprinzător, românul nu a încercat să fugă, ci a așteptat în liniște poliția la el acasă, îmbrăcat la fel ca în momentul în care a bătut la ușa vecinei.

Acesta a fost arestat și risca ani grei de închisoare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel