Italia. Român acuzat că și-ar fi violat fiica de 11 ani și își obliga toată familia să meargă să cerșească

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Un român a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei din Emilia-Romagna, pe malul râului Reno
Un român a fost arestat după ce a agresat sexual mai multe femei din Emilia-Romagna, pe malul râului Reno

Un român de 47 de ani, din Rimini, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că și-a abuzat fetița și și-a maltratat soția. Totodată el este acuzat că și-ar fi trimis totă familia la cerșit.

Românul va fi prezentat în fața judecătorilor Colegiului din Rimini pentru două acuzații foarte grele. Primul este acela că a făcut din viața celor două fiice și a fiului său minor, precum și din cea a propriei soții, un adevărat calvar, obligându-i să iasă în stradă să cerșească și înăbușindu-le tentativele de revoltă cu lovituri.

Dar „tatăl-patron“ din centrul acestei „afaceri“ ar fi mers și mai departe, punând mâna pe una dintre cele două fete, când aceasta avea între 11 și 13 ani, și obligând-o să întrețină relații sexuale, sub pedeapsa unei avalanșe de palme.

Acestea sunt câteva dintre episoadele pe care anchetatorii i le atribuie unui bărbat român de 47 de ani, apărat de avocata Silvia Nicolini, arestat în iunie anul trecut de polițiștii statului. Procurorul general, acceptând cererea formulată de procurorul adjunct Davide Ercolani, a dispus judecarea imediată a inculpatului.

Italia. Român acuzat că și-ar fi violat fiica de 11 ani și își obliga toată familia să meargă să cerșească

 

După cum a reieșit din investigațiile echipei mobile a Direcției Generale de Poliție din Rimini, bărbatul, în ciuda încercărilor fiicei sale de a scăpa și a încercărilor soției sale de a se răzvrăti, și-ar fi abuzat membrii familiei timp de mai bine de zece ani. Abuzuri fizice, psihologice și economice, care au luat sfârșit doar datorită curajului fiicei sale mai mari, care a cerut ajutor prin intermediul rețelelor de socializare asociației "Rompi il silenzio", care, la rândul ei, a alertat poliția.

Bărbatul este acuzat că și-a abuzat sexual fiica cea mare de la vârsta de 11 ani, precum și că și-a bătut și amenințat cu moartea soția, cealaltă fiică mai mică și fiul.

Bărbatul de 47 de ani, potrivit reconstituirii făcute de poliția de stat, transformase casa în care locuia cu familia sa, în Rimini, într-un adevărat lager, unde bătăile, umilințele și amenințările erau la ordinea zilei. Soția și fiicele sale au fost chiar obligate de bărbat să meargă în stradă pentru a cerși. Dacă banii pe care îi strângea nu erau suficienți, capul familiei devenea o bestie, descărcându-și mânia pe femeie și pe copii, care nici nu îndrăzneau să deschidă gura de teama unor represalii și mai mari.

Fata a încercat să fugă de acasă: "Dacă o mai faci o dată te omor"

 

Polițiștii de la Brigada mobilă din Rimini au fost cei care au pus capăt hărțuirii sale. Aceștia l-au arestat pe bărbatul în vârstă de 47 de ani, presupus responsabil de teribila hărțuire, executând ordinul de arestare preventivă emis de procuror.

Abia în primăvara anului trecut, fiica cea mare a bărbatului de 47 de ani a găsit curajul și puterea de a rupe lanțurile care o legau de torționarul ei, scriind acel mesaj către asociația "Rompi il silenzio". Acum, tânăra se află într-unul dintre centrele de adăpost ale centrului anti-violență din Rimini, după ce, și în trecut, cu ajutorul unei prietene, încercase să fugă din acea casă a terorii, fiind aproape imediat urmărită de tatăl ei. "Dacă o mai faci o dată te omor", ar fi amenințat-o din nou, strângându-i gâtul cu mâinile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel