Italia. Razie a carabinierilor printre prostituatele românce: găsite fără mască și dezinfectant. "Ce să fac? Am doi copii acasă"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Politiștii din Roma au efectuat o razie în zonele unde își fac veacul prostituatele care își agață clienții din stradă. Oamenii legii au găsit mai multe femei, majoritatea de naționalitate română, care nu purtau măști și nici nu aveau dezinfectant

Site-ul Il Giornale della Tuscia Romana publică un reportaj realizat pe străzile unde își fac veacul prostituatele românce. Agenții de poliție au descins în cele mai populare zone unde se vând servicii sexuale pe stradă, în încercarea de limita traficul de carne vie, dar și de a împiedica răspândirea noului coronavirus.

"Cine s-a cumințit? Cei foarte tineri și cei peste 65 de ani, conștienți de riscurile de infectare, rămân acasă. Oamenii obișnuiți sunt cei care se aventurează pe căile sexului plătit. La fel ca tânărul de 40 de ani surprins de ofițerii de poliție din Colombo, în timp ce căuta serviciile sexuale pe strada via Pincherle", scrie publicația citată.

"Am doi copii acasă" 

 

Cu câteva minute mai devreme, Crina, o românca de 25 de ani care se află în Italia de patru ani, fusese identificată în stația de autobuz 170. "Încerc să mă protejez, dar am doi copii în vârstă de opt și nouă ani de susținut în România. Tatăl lor a dispărut”, le-a spus Crina polițiștilor. 

Potrivit unui ordin al comandantului, oricine este identificat în același loc în următoarele 48 de ore, primește o amendă suplimentară de 200 de euro. 

"Nu mă tem de virus"

 

Povestea Crinei seamănă izbitor de tare cu cea a Andreei, tot româncă, în vârstă de 25 de ani. Este aproape de miezul nopții, iar tânăra își așteaptă clienții sub acoperișul Atac din via Cristoforo Colombo, la colț cu via Aristide Leonori. Agenții o recunosc după pantofii cu toc înalt de 10 centimetri. Andrea nu are astăzi masca la ea, astfel că încasează o amendă de 400 de euro.

"Nu mă tem de virus", spune tânăra, într-o italiană impecabilă, făcând aluzie la bolile cu transmitere sexuală la care este expusă. Românca mărturisește că sunt și clienții care îi cer să poarte mască. 

"Fac această meserie de trei ani. Când am ajuns în Italia, am lucrat doi ani într-o pizzerie la Bologna. Câștigam 800 de euro pe lună, prea puțin. Într-o zi, un prieten de-al meu mi-a spus despre această slujbă, am vrut să încerc. Vin dintr-un orășel din nordul României. Tatăl meu este fermier. Am fost la liceu, am vrut să studiez economie la universitate, dar nu aveam bani. Am acasă un băiat de cinci ani, vreau să aibă tot ce mie mi-a lipsit", mai spune Andreea. 

Femeia și-a amintit de lunile în care a trebuit să stea în casă. "Am cheltuit toți banii pe care i-am strâns. Înainte, câștigam 3.000 de euro pe lună și puteam să trimit acasă 500 de euro. Azi am avut un singur client, 30 de euro pentru 15 minute", a mai spus românca de 25 de ani.

italia razie prostituate romance masca

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel