Italia. Ramona Bădescu, în lacrimi: „Tata este grav bolnav. Nu pot veni în România! Zborurile se ÎNCHID de sâmbătă“

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Ramona Bădescu izbucnește în plâns în direct în emisiunea Storie Italiane de pe Rai: „Tatăl meu este grav bolnav, boala îi rănește demnitatea”. Invitată în emisiunea, românca vorbește despre legătura cu familia de origine și despre recenta experiența maternității la 50 de ani.

Familia este centrul vieții Ramonei Bădescu. Nu numai datorită nașterii primului copil, Ignatius, anul trecut, la vârsta de 50 de ani, ci și datorită legăturii cu părinții și fratele său, de care a fost întotdeauna apropiată. Tocmai de aceea, gândind-se  la tatăl bolnav, actrița izbucnește în lacrimi în direct în timpul emisiunii Storie Italiane. „Mi-e dor de ei, nu i-am mai văzut de când am născut. Aș face chiar cinci săptămâni de carantină, dar din păcate nu pot să merg să-i văd pentru a le arăta bebelușul, pentru că zborurile se vor închide sâmbătă”, a afirmat actrița

Ramona povestește în emisiunea Eleonorei Daniele momentele dificile prin care trece: tatăl ei este grav bolnav și din cauza restricțiilor de coronavirus nu se poate duce să îl vadă. „Sâmbăta va fi ziua lui de naștere și nu voi putea fi acolo. Granițele se vor închide și acesta va fi singurul an din viața mea în care nu voi putea să îl sărbătoresc”, a spus actrița printre lacrimi.

Tatăl său are 89 de ani și, deși nu precizează ce boală îl macină, românca se limitează să spună că "Este foarte bolnav. Este pe cale să împlinească 89 de ani, vine bătrânețea. Când suntem puternici, nu ne gândim la problemele de sănătate care vor veni mai devreme sau mai târziu. Tatăl meu era manager de construcții, era o persoană care gestiona 4.000 de angajați și acum îl văd fără putere, iar asta mă doare foarte mult. Și distanța ucide". Tatăl Ramonei este în prezent îngrijit de fratele ei, medic de profesie. 

Ramona Bădescu, mamă la 50 de ani

 

În timpul interviului, Ramona își găsește din nou zâmbetul când conversația se îndreaptă spre fiul ei Ignazio, avut anul trecut de Narcis Godeanu, un avocat și profesor universitar pe care l-a cunoscut în urmă cu aproape un deceniu. „Dumnezeu a vrut să fiu mama unui băiat dulce și extraordinar. Are deja un an. A avea acesta este un dar minunat“, a spus actrița în emisiunea Storie Italiane, preluată și de today.it.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel