Italia. Rămășițele unei românce dispărută în 2015, găsite într-o prăpastie. Un italian a mers la carabinieri: "Am ucis o femeie acum 5 ani" 

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
Un român a fost la un pas de moarte în Italia, după ce acoperișul casei sale a căzut peste el în timpul nopții / Sursa foto: captură primapaginachiusi.it
Un român a fost la un pas de moarte în Italia, după ce acoperișul casei sale a căzut peste el în timpul nopții / Sursa foto: captură primapaginachiusi.it

Rămășițele unei românce în vârstă de 30 de ani au fost găsite într-o prăpastie din zona Monte Pellegrino (Sicilia). Femeia era dispărută încă de acum cinci ani și nimeni nu mai știa nimic de ea. 

Caz șocant prezentat de presa din Italia. Oasele unei femei românce au fost găsite de polițiști într-o prăpastie, după ce bărbatul care a ucis-o în urmă cu cinci ani și-a recunoscut fapta, scrie publicația La Repubblica.

Italianul s-a dus la Carabinieri: "În octombrie 2015 am ucis o femeie" 

 

Mărturisirea italianul de 46 de ani în fața carabinierilor din Palermo a dus la descoperirea rămășițelor unei românce dispărută în Italia în urmă cu 5 ani. El s-a prezentat la carabinieri și le-a spus: "Mă mustră conștiința, în octombrie 2015 am ucis o femeie".

Damiano Torrente a declarat că a ucis-o pe femeia româncă în vârstă pe atunci de 30 de ani, a pus-o într-un sac și i-a aruncat trupul într-o prăpastie. Oamenii legii au constatat că acesta nu a mințit. El a indicat agenților locul exact unde a aruncat de pe o stâncă sacul cu trupul neînsuflețit al femeii. 

Rămășițele româncei au fost găsite în prăpastia indicată.

Numele femeii ar fi Ruxandra Vescu, însă procedura de identificare este încă în curs. În anul 2015 a fost depusă o plângere în legătură cu dispariția acesteia.

Italianul Damiano Torrente este cunoscut forțelor de ordine. El a mai fost acuzat de violență într-o relație cu o altă româncă.

În prezent, bărbatul italian este căsătorit cu o femeie tot de naționalitate română. Torrente a fost arestat, iar anchetatorii încearcă să reconstituie faptele petrecute cu 5 în urmă.

ramasite romanca 5 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel