Italia. Povești de dragoste cu final sumbru decis de fostul: O româncă a fost înjunghiată în Torino, iar un cuplu - ucis în Veneția

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Poveste de dragoste cu final tragic: O româncă a fost înjunghiată în Torino, iar un cuplu ucis în Veneția. Ucigașul s-a sinucis / Foto: Unsplash
Italia. Poveste de dragoste cu final tragic: O româncă a fost înjunghiată în Torino, iar un cuplu ucis în Veneția. Ucigașul s-a sinucis / Foto: Unsplash

Două povești de dragoste diferite, dar cu același final tragic, în acest weekend în Italia. O româncă a fost înjunghiată de fostul ei soț, iar un cuplu a fost ucis de fostul partener al femeii. Cel care le-a pus capăt zilelor a fost, de asemenea, găsit fără viață.

Doi foști iubiți incapabili să accepte noua viață a partenerilor au transformat, ce fusese cândva dragoste, în crimă. Acesta este numitorul comun care leagă două povești total diferite.

Poliția din Veneția, a descoperit, în acest weekend, corpurile fără viață ale unui cuplu. Ipoteza ar fi că fostul iubit al femeii ar fi fost cel care a comis măcelul, fiind găsit decedat la rândul său la scurt timp după aceea. La Canavese, în Piemont, un bărbat și-a atacat fosta soție pe stradă, înjunghiind-o.

Cuplu ucis la Spinea: fostul iubit și-a pus capăt zilelor

 

Două persoane, Mynevere K., în vârstă de 37 de ani, și Flonino M., în vârstă de 24 de ani, au fost găsite fără viață, ambele ucise de o serie de lovituri de cuțit, în interiorul unei case din via Leopardi din Spinea, în regiunea Veneția din Italia.

Suspiciunile s-au îndreptat imediat spre fostul iubit al femeii ucise, care nu a putut accepta sfârșitul relației. Potrivit primelor reconstituiri, după ce și-a înjunghiat fosta parteneră și noul ei iubit, el ar fi fugit cu o mașină, fiind dat în urmărire de poliție.

Însă, la scurt timp, trupul său a fost găsit tot fără viață de anchetatori într-o magazie din Oriago di Mira.

Ascultând poveștile vecinilor, a fost posibilă și reconstituirea vieții de zi cu zi a cuplului ucis. Femeia, se mutase cu câțiva ani în urmă împreună cu soțul ei într-o casă din Spinea. Dar de câțiva ani bărbatul se mutase. Tânăra începuse astfel o relație cu Flonino, în vârstă de 24 de ani.

După cum relatează Prima Venezia, fiica victimei, suspicioasă și îngrijorată că nu-și mai putea contacta mama la telefon, a sunat la carabinieri. Carabinierii au fost cei care au găsit cele două cadavre aseară, 20 noiembrie 2022, în jurul orei 22.00.

Groază în stradă: Româncă atacată cu un cuțit de fostul iubit

 

Episodul de la Spinea nu a fost singurul de acest gen care a avut loc în weekend. O femeie a fost atacată și înjunghiată cu un cuțit de fostul ei iubit în Favria, în după-amiaza zilei de sâmbătă, 19 noiembrie 2022. Victima tentativei de omor a fost o româncă în vârstă de 44 de ani care locuia în Ozegna, după cum relatează Prima il Canavese.

În orele care au urmat incidentului, a fost arestat fostul iubit, un conațional rezident în Pratiglione, o comună nu foarte îndepărtată, care - după o primă reconstituire - nu se resemnase cu privire la sfârșitul relației lor. Când a fost găsit de carabinieri, avea încă asupra sa cuțitul folosit în atac.

Acțiunea a fost fulgerătoare, dar victima a reușit să se elibereze din strânsoarea bărbatului. Doar datorită unei jachete cu guler înalt, acțiunea fostului ei iubit nu s-a transformat într-o tragedie.

Apelul de ajutor la 112 și 118 a fost declanșat imediat cu sosirea carabinierilor și a personalului medical care a transportat-o pe românca de 44 de ani la urgențele din Ivrea. Viața ei nu este în pericol, deși va fi nevoie de treizeci de zile, atât de lung este prognosticul, pentru a vindeca rănile din diferite părți ale corpului ei, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel