Italia. Poliția de stat a ordonat repatrierea unei românce, după ce au urmărit-o cum plănuia să comită un furt

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Româncă eliberată, după ce a fost prinsă la volan în stare de ebrietate și a provocat un accident rutier
Italia. Româncă eliberată, după ce a fost prinsă la volan în stare de ebrietate și a provocat un accident rutier

Pe baza constatărilor evidențiate în cursul anchetei preliminare efectuate de personalul Diviziei de combatere a criminalității, poliția din Frosinone a dispus repatrierea în municipiul de reședință a trei cetățeni din Campania și a unei românce cu reședința în Aprilia.

Trei dintre cetățenii care urmează să fie repatriați sunt acuzați de mai multe ordine de deplasare obligatorie din alte localități italiene.

 

Româncă, prinsă de poliție chiar înainte să comită un furt



Femeia de naționalitate româncă care are un cazier judiciar pentru violență privată. Ea a fost observată de poliție rătăcind printre mașinile parcate în interiorul unui complex rezidențial, atât de mult încât s-a suspectat că intenționa să comită un furt.

Suspiciunea a fost confirmată de faptul că, atunci când mașina de patrulare a văzut-o, românca a încercat să se ascundă, pentru a se sustrage controlului.

Cetățeanul român, domiciliat în provincia Latina, a fost expulzat din Orașul Mărțișor cu interdicția de a se întoarce pe o perioadă de doi ani.

 

Poliția a mai controlat trei bărbați care aveau cazier judiciar pentru furt



În Pontecorvo, doi bărbați rezidenți în provincia Salerno au fost supuși unui control în timp ce se deplasau cu mașina pe străzile orașului, dar în timpul fazei de identificare nu au putut oferi o justificare valabilă a prezenței lor acolo.

Întrucât ambii aveau cazier judiciar pentru furt, primire de bunuri furate, posesie nejustificată de chei sau târnăcoape modificate, furt calificat și încălcarea legii privind stupefiantele, după identificare, pentru ambii a fost inițiată procedura de repatriere, cu ordin de deplasare obligatorie de părăsire a municipiului Pontecorvo, cu interdicție de întoarcere pe o perioadă de trei ani.

În cele din urmă, un bărbat napoletan în vârstă de 42 de ani, cu condamnări anterioare pentru fraudă, a fost oprit de către ofițerii subsecției de poliție rutieră din Cassino.

Bărbatul, care comisese, de asemenea, o fraudă împotriva unui cetățean extracomunitar în municipalitatea Isola del Liri, a fost îndepărtat din oraș, prin ordin al Questore, pentru o perioadă de trei ani, conform presei străine.

 

---------------------------------------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG        

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel