Italia: Pentru că nu credea în covid, o româncă a BLOCAT mersul autobuzelor. Scandal monstru

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din rândul celor care nu cred în existența coronavirusului a blocat mersul autobuzelor. Carabinierii au fost nevoiți să intervină de urgență. 

Mersul autobuzelor a fost blocat de românca de 43 de ani care a refuzat să poarte mască de protecție în interior. Șoferul a refuzat să plece de pe loc și a insistat ca femeia să poarte masca de protecție.

Pentru că aceasta a devenit violentă și nu a vrut să se conformeze, șoferul a sunat carabinierii. Totul s-a petrecut în miezul zilei, în Bologna, în via Lame. Femeia s-a certat și cu pasagerii care și-ar fi dorit să ajungă la timp. Traseul a fost întrerupt până la sosirea polițiștilor. 

Abia după ce au sosit oamenii legii, aceasta a fost dată de jos și identificată. Românca de 43 de ani a fost sancționată pentru încălcarea legislației anti-Covid-19 și pentru întreruperea serviciului public de transport, relatează cotidianul La Reppublica.

În ultima perioadă, la nivel global există tot mai mulți oameni care cred în teorii ale conspirației alimentate de pe Facebook și care refuză să creadă informațiile oficiale furnizate de autorități. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel