Italia. Pe patul de moarte, o româncă l-a sunat pe italianul cu care avusese o aventură și i-a spus că are un fiu: Ce a urmat e greu de imaginat

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

După 25 de ani, un bărbat din Imola, Italia, a aflat de la o femeie că, în urma relației lor, a rezultat un fiu. Mama româncă moare la scurt timp după aceea, iar bărbatul decide să se apropie de fiul său. Ce a urmat însă, întrece orice așteptare.

Povestea a pornit de la faptul că tatăl, un bărbat de 47 de ani din Imola, a primit un telefon de la o româncă care, înainte de a muri, l-a informat că are un fiu de 25 de ani. Bărbatul se hotărâse să aibă grijă de el pentru că avea o relație afectivă cu fosta femeie, însă conviețuirea dintre bărbat și băiat s-a dovedit încă de la început a fi una grea și dificilă.

Cereri constante de bani, care, dacă nu erau dați, erau o sursă de certuri puternice, și nu numai în cartierul Campanella, astfel încât îi alarmau pe vecinii care asistau la certuri.

Italia. Pe patul de moarte, o româncă i-a spus italianului, cu care avusese o aventură în urmă cu 25 de ani, că are un fiu

 

Cu puțin timp în urmă, din grădină, fiul și-a amenințat tatăl cu o sticlă spartă, iar bărbatul de 47 de ani (după ce s-a refugiat la un vecin) a sunat la poliție, care a găsit apoi o drujbă spartă ascunsă în grădină. Tânărul a fost acuzat de tentativă de șantaj, iar obiectul a fost confiscat de către polițiști.

A doua zi, tatăl s-a simțit rău, acuzând dureri în piept, și a sosit o ambulanță. Bărbatul fusese lovit cu piciorul de fiu. Apoi, tânărul de 25 de ani s-ar fi liniștit, dar ulterior a dat un pumn în ambulanță, apoi a spart oblonul și a intrat în casă. Poliția, care se afla încă în apropiere, l-a arestat pentru violare de domiciliu în formă agravantă.

A doua zi, arestul a fost validat, iar tânărul de 25 de ani a primit interdicția de a se apropia de tatăl său și interdicția de a rămâne în municipiul Imola. Polițiștii l-au dus apoi pe tânăr la secție pentru ca acesta să poată părăsi orașul.

 

Vezi și:

Român condamnat la 5 ani de închisoare în Italia, prins la Botoşani

 

Un bărbat din judeţul Botoşani, care era dat în urmărire, după ce a fost condamnat în Italia în urma unei spargeri a unui magazin de telefonie mobilă, a fost capturat de poliţiştii din Botoşani, a anunţat, duminică, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de la Serviciul de Investigaţii Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni, au reuşit identificarea unui bărbat, de 36 de ani, din comuna Dersca, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, emis de autorităţile din Italia.

Bărbatul a fost condamnat la cinci ani şi 11 luni de închisoare, pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat.

"Bărbatul, în complicitate cu alte persoane, prin spargerea unui geam, ar fi pătruns într-un magazin, de unde ar fi sustras mai multe telefoane mobile, creând un prejudiciu estimat la 59.000 de euro. Acesta a fost depistat în localitatea de domiciliu, fiind escortat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, unde a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentat în faţa instanţei de judecată", a afirmat reprezentantul IPJ Botoşani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel