Italia. Patru români, prinși de polițiștii italieni

Alexandra Șteoleacă |
Data publicării:

Furturi, conducerea sub influența alcoolului și ședere ileagă. Acestea sunt infracțiunile descoperite de polițiștii italieni, weekendul trecut. Printre persoanele reținute de oamenii legii se numără și mai mulți români. 

Zece persoane au fost depistate de carabinieri în urma unor verificări efectuate în weekend. Acuzațiile variază de la conducerea sub influența alcoolului, la posesia nejustificată a unor arme albe, de la șederea ilegală pe teritoriul național, la evaziune.

Doi italieni de 42  și  23 de ani și  un român de 20, au fost depistați conducând în stare de ebrietate. Alt român, în vârstă de 54 de ani a fost denunțat pentru posesie de armă albă (în mașină avea un baston telescopic metalic ilegal). Alți doi marocani sunt acuzați de evaziune, deoarece, fiind arestați la domiciliu, ei nu au fost găsiți acasă în timpul unor verificări.

Un tunisian a fost descoperit de carabinieri fără documente asupra lui, acte care să ateste șederea în Italia.

Carabinierii au raportat, de asemenea, trei persoane pentru diferite furturi: Un georgian și un român au fost prinși după ce au furat articole de îmbrăcăminte și  echipamente informatice. Un alt român a fost oprit într-un supermarket din Novi Ligure, după ce au fost descoperite asupra sa mai multe sticle de băuturi alcoolice. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel