Italia. O româncă însărcinată și testată pozitiv cu coronavirus a fugit din carantină. Polițiștii au prins-o la gară

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă însărcinată care a fost testată pozitiv la infecția cu noul coronavirus a fugit din carantină. Femeia a fost prinsă de polițiști în Gara Centrală din Napoli. 

O femeie de naționalitate română rezidentă în Insernia (Molise) a părăsit domiciliul unde se afla în carantină ajungând până în Gara Centrală din Napoli unde a fost oprită de polițiștii italieni. Femeia este într-un stadiu avansat al sarcinii și a fost testată pozitiv la Covid-19, scrie publicația Is News.

Românca fusese testată pozitiv în urmă cu două zile, însă a decis să ignore obligația impusă de A.S.R.E.M. (Azienda Sanitaria Regionale del Molise) de a rămâne în carantină, la domiciliu.

Femeia, asimptomatică, a plecat liniștită de acasă fără a ține cont că a pus astfel în pericol sănătatea multor oameni. Polițiștii din Insernia au intrat în alertă și au căutat-o peste tot, fiind identificată și oprită în Gara Centrală din Napoli.

Revoltată de ce i se întâmplă, românca a refuzat să colaboreze cu autoritățile pentru a se putea face ancheta epidemiologică. Autoritățile încearcă acum să stabilească persoanele cu care femeia a intrat în contact, în cele câteva ore în care a ieșit din izolare.

romanca insarcinata italia fugita din carantina

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel