Italia: O româncă AGRESATĂ pe stradă a fost ea însăși sancționată de polițiștii la care a apelat   

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O româncă din Italia a fost denunțată la carabinieri pentru "port abuziv de armă", după ce a s-a apărat de un agresor folosind un spray paralizant. 

O româncă a avut parte de o surpriză de proporții, după ce a cerut ajutorul polițiștilor. Femeia s-a trezit denunțată de oamenii legii, după ce, în tentativa de a se apăra de agresor, a scos un spray paralizant. Polițiștii au constatat că această „armă” nu corespundea normelor în vigoare din Italia.

Potrivit publicației Cronaca Qui, incidentul s-a petrecut marți, 17 noiembrie 2020, pe strada via Sospello din Torino. Românca își plimba liniștită câinele când, la intersecția cu via Campglia, a întâlnit un bărbat care își plimba și el câinele, dar fără a folosi lesa.

Cearta a pornit de la un motiv banal

 

Având în vederă că animalul barbatului era un câine de rasa Dobermann, tânăra l-a atenționat că ar trebui ținut în lesă. Proprietarul câinelui s-a enervat și a început atunci să o insulte pe româncă. Văzând că acesta devine agresiv, femeia a scos din geanță un spray paralizant pentru a se apăra, reușind astfel să-l îndepărteze.

La scurt timp, o patrulă a poliției a trecut prin zonă, iar femeia a cerut ajutorul polițiștilor. Carabinierii, în schimb, la vederea spray-ului paralizant pe care aceasta îl ținea în mână, au verificat dacă este în conformitate cu legile italiene și au constatat că dispozitivul nu respectă normele.

Din acest motiv, oamenii legii au decis să o denunțe pe femeia româncă în stare de libertate pentru "port abuziv de arme".

Revoltată de ce i se întâmplă, românca a făcut mai multe fotografii și i-a amenințat pe agenți că se va prezenta la secția de poliție și că va trimite fotografiile presei. Femeia este extrem de nemulțumită pentru că forțele de ordine au sancționat-o pe ea, în loc să-l sancționeze pe agresor.

romanca sanctionata italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel