Italia. O prostituată româncă și-a JEFUIT clientul. I-a luat 1.000 de euro și l-a lăsat în boscheți

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro
Româncă acuzată de acte obscene într-un loc public în timpul blitz-ului carabinierilor din Roma și amenzi de peste 10.000 de euro

O prostituată româncă a fost arestată în Italia, după ce a jefuit unul din clienții săi. Cei doi s-au ascuns într-un boschet pentru a întreține relații sexuale, iar femeia a fugit cu 1.000 de euro pe care italianul îi avea în buzunar.

Incidentul s-a petrecut lângă localitatea Osteria Nuova, provincia Rieti. O românca a fost arestată de carabinieri, fiind acuzată că a jefuit un client în timpul unei partide de sex desfășurate în pădure.

După ce s-au înțeles în ceea ce privește prețul plătit pentru serviciile sexuale, cei doi au mers în pădure, între boscheți. 

Odată ajunși într-un loc ferit, tânăra româncă în vârstă de 27 de ani i-a sustras victimei sale din buzunarul pantalonilor suma de 1.000 de euro și rupt-o la fugă, relatează publicația Corriere Rieti.

Bărbatul a mers la poliție   

 

Nesatisfăcut și cu rămas fără toți banii pe care îi avea la el, amorezul de ocazie a mers la cea mai apropiată secție de poliție și a povestit ce i s-a întâmplat.

Oamenii legii au identificat-o rapid pe prostituata româncă. Este vorba de o tânără în vârstă de 27 de ani care locuiește în tabăra nomadă de pe Via Nomentana.

Polițiștii nu au reușit să găsească suma de bani furată de la clientul naiv, așa că există suspiciunea că românca nu este la primul gest de acest fel, având mai mulți complici.

Românca a fost arestata, iar ancheta continuă în acest caz.

italia prostituata romanca a jefuit clientul

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel