Italia. O româncă s-a ales cu picioarele AMPUTATE după ce s-a aruncat în fața trenului. CUTREMURĂTOR

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Linie de tren
Linie de tren

Incident tragic în Vigonza, Padova. O femeie a vrut să se sinucidă şi a recurs la un gest extrem. S-a aşezat pe şinele de tren şi a aşteptat să moară însă a sfârşit cu picioarele amputate. Se zbate acum între viaţă şi moarte.

Nu se ştie ce a împins-o pe femeie să recurgă la acest gest. Poliţiştii nu au putut să o identifice, pentru că nu avea niciun act supra sa, dar au estimat că ar avea în jur de 30 de ani.

Se pare că a vrut să îşi ia viaţa aşezându-se pe şinele de tren. Urma să treacă pe acolo un tren regional, care venea dinspre Mestre Trenitalia. Când a văzut-o, mecanicul de locomotivă nu a mai putut opri ca să evite impactul. Trenul a trecut cu viteză peste femeie, amputându-i picioarele.

Ambulanţierii au găsit-o în stare critică şi au transportat-o de urgenţă la spital. Medicii fac tot ce pot să o salveze, însă sunt revervaţi în privinţa şanselor sale de supravieţuire.

Trenul avea 40 de pasageri la bord. Traficul feroviar a fost întrerupt în zonă pentru aproape două ore, timp în care echipelej de intervenţia încercau să o salveze pe femeie. Aproape 19 trenuri au suferit întârzieri între 10 şi 30 de minute, iar două trenuri regionale şi-au anulat cursele, scrie fanpage.it.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel