Italia. O badantă româncă s-a trezit cu poliția la ușă, după ce fiica sa s-a lăudat pe Instagram cu obiecte de lux

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă din Italia a fost vizitată de carabinieri, după ce fiica ei a publicat pe Instagram o serie de fotografii în care apăreau obiecte de valoare. Acestea erau furate, iar proprietara lor a sunat la Poliție după ce a văzut pozele.

O româncă în vârstă de 47 de ani, rezidentă la Roma, a fost denunțată la poliție, după ce fiica ei a publicat câteva fotografii pe Instagram în care apăreau mai multe obiecte de valoare.

Potrivit Il Messaggero, respectivele fotografii au fost văzute și de fosta angajatoare a româncei care a recunoscut obiectele ca fiind furate de la ea, în urmă cu circa 2 ani.

Bunurile au fost furate în 2008

 

Fiica româncei, în vârstă de 20 de ani, a publicat mai multe fotografii pe Instagram în care puteau fi observate unele obiecte de valoare: o brățară din aur galben cu diamante sintetice, o geantă de firmă în valoare de 2.500 de euro și o lenjerie de pat din percal.

Potrivit sursei citate, o italiancă de 54 de ani, fosta angajatoare a mamei tinerei, și-a recunoscut bunurile în imagini. Se pare că respectivele bunuri i-au fost furate în anul 2018, în timp ce elibera un apartament pentru a se muta în SUA.

După ce a căutat mai bine, italianca și-a dat seama că tânăra care a publicat fotografiile este nimeni alta decât fiica româncei care lucra în acea perioadă ca menajeră pentru ea. Femeia a decis să o contacteze imediat pe româncă și i-a cerut să i se returneze bunurile. În momentul în care s-a lovit de un refuz, italianca a depus o plângere la Poliție.

Bunurile au fost recuperate, mai puțin brățara

 

Oamenii legii au mers acasă la cele două românce și au căutat bunurile furate. În urma percheziției, agenții au găsit în apartamentul româncelor geanta de firmă, care a fost recunoscută fiindcă avea un mâner lipit, precum și lenjeria de pat. Brățara de aur nu a fost găsită.

Ambele femei românce au fost denunțate în stare de libertate pentru comiterea infracțiunii de furt.

badanta romanca politie fiica instagram

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel