Italia. O badantă de 27 de ani a moștenit 1 milion de euro. Familia bătrânului o acuză de înșelăciune

Liviu Ludovic |
Data publicării:
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro
O badantă s-a căsătorit cu fiul bătrânei pe care o îngrijea fără ca el să știe. despăgubiri de peste 10 mii de euro

O îngrijitoare în vârstă de 27 de ani a moștenit 1 milion de euro după moartea bătrânului pe care-l îngrijea. Acest lucru a provocat un adevărat scandal în familia italianului, rudele acestuia acuzând-o pe femeie de înșelăciune. 

Presa din Italia relatează povestea Tatianei Crihan, o moldoveancă de 27 de ani care ar putea să se bucure de o avere consistentă moștenită de la Guido Carlo Corni, un stomatolog italian pentru care aceasta lucra ca badantă.

Bărbatul locuia în Genova. În anul 2010, acesta a căzut într-o depresie puternică, iar cu timpul s-a îmbolnăvit tot mai tare, motiv pentru care a angajat-o pe Tatiana pentru a-l îngriji, relatează publicația Il Secolo XIX.

Moldoveanca de 27 de ani a locuit în aceeași casă cu bătrânul

 

În anul 2015, la vârsta de 91 de ani, pensionarul italian a murit, iar principala beneficiară a averii sale a rămas îngrijitoarea moldoveancă, cea care i-a fost alături în ultimii ani de viață și a locuit în aceeași casă cu el. Familia italianului provocat un adevărat scandal, iar nepotul bătrânului a depus plângere la autorități împotriva moldovencei, acuzând-o pe aceasta de înșelăciune.

Acesta susține că pensionarul italian nu ar fi fost capabil să judece limpede la vârsta sa, iar badanta lui a profitat de acest fapt.

Anchetatorii au descoperit că banii urmau să fie moșteniți inițial de nepotul lui Corni, pe numele căruia bătrânul lăsase inițial două polițe de asigurare pe viață înregistrate la Banca Intesa, ambele în valoare de 500.000 de euro. Însă la numai două zile după înregistrarea polițelor, pensionarul s-a răzgândit și le-a trecut pe numele îngrijitoarei moldovence.

La începutul anului, procurorii au închis dosarul, motivând că nu au gasit nicio neregulă. Totuși, în urmă cu câteva zile, nepotul bătrânului a decedat și el, iar Tatiana duce acum o luptă în tribunal pentru moștenire cu soția și fiul acestuia. Avocații au cerut o despăgubire și de la Banca Intesa, pe care o acuză că nu a verificat starea de sănătate mintală a bătrânului la momentul emiterii polițelor de asigurare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel