Italia. Minore "atârnate de un copac, biciuite și violate": Secta Fiarelor le prezenta o "lume magică, fantastică și foarte secretă"

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un al doilea proces împotriva Sectei Fiarelor a început în Italia. Până acum sunt cunoscute 20 de victime ale grupării. Tinerele ar fi fost ademenite când erau încă copii și forțate să sufere violențe sexuale din ce în ce mai dureroase pe măsură ce treceau anii. Până când una dintre ele a găsit curajul de a denunța.

 

Există douăzeci de victime ale Sectei Fiarelor: acestea Ele au descris secta lor ca fiind o "lume magică, fantastică și foarte secretă". Victimele lor erau toate copile sau adolescente, târâte în grup de rude care făceau deja parte din grup.

Teoriile sectei le erau inoculate minorilor - potrivit documentelor procuraturii - prin inițieri în practici magice care ar fi servit la anularea 'eului prezent' pentru a aprinde 'focul interior'. Așa ar fi fost ademenite tinerele victime de către cei 28 de membri ai Sectei Fiarelor, acuzați acum într-un proces de asociere infracțională vizând săvârșirea de violențe sexuale în formă agravată și în grup, abuzuri, chiar și asupra minorilor, cu înrobirea victimelor.

Minore "atârnate de un copac, biciuite și violate", pentru aprinderea 'focului interior'

 

Acesta este cel de-al doilea proces din nordul Italiei împotriva unei secte de psiho-sectori. O fată, acum în vârstă de 36 de ani, care a fost forțată să se alăture sectei la vârsta de șapte ani, a fost cea care a declanșat ancheta împotriva Sectei Fiarelor - așa cum a fost numită asociația din cauza poreclelor legale pentru animale cu care erau numiți membrii.

Fata - al cărei nume nu îl vom dezvălui - a găsit curajul de a denunța tot ceea ce suferise abia acum câțiva ani. După ea, alte fete au făcut același lucru: între 1990 și 2020, au fost în total douăzeci de victime. Acum, ele vor fi cele care vor povesti în fața judecătorului toate violențele suferite.

Mătușa ei ar fi fost cea care a convins-o să se alăture grupului infracțional. Copila avea șapte ani când ar fi fost inițiată în anumite practici sexuale, care, în timp, au devenit din ce în ce mai invazive. După cum au confirmat și celelalte victime care vor depune mărturie la proces, victima ar fi fost forțată să asiste la acte sexuale cu ruda ei și cu un alt membru al sectei.

Secta Fiarelor le prezenta victimelor o "lume magică, fantastică și foarte secretă"

 

Apoi, victimele ar fi fost supuse la violențe: fata a povestit - așa cum se arată și în documentele Parchetului, citate de FanPage - că a fost obligată să se supună unei penetrări anale cu "baghete magice". Și din nou: "Penetrări vaginale și anale cu falusuri de cauciuc de diferite mărimi, raporturi sexuale orale, vaginale sau anale cu falusuri de cauciuc de diferite mărimi, raporturi sexuale orale, vaginale sau anale până când, la vârsta de 11 ani, a fost obligată să se supună unor raporturi sexuale complete cu liderul sectei considerat un fel de divinitate, Gianni Maria Guidi".

Potrivit relatărilor lor, violențele deveneau din ce în ce mai dureroase: victimele erau obligate să se supună la 'practici extreme și extrem de dureroase, cum ar fi împreunările cu animale, penetrarea anală cu diverse obiecte după ce erau legate de un trunchi și legate la ochi în timp ce erau biciuite'. De asemenea, acestea ar fi fost supuse la "arsuri cu ceară fierbinte pe sfârcuri și în zonele vaginale, mușcături pe nas și pe cap, clisme prelungite, tatuaje și piercinguri în părțile intime".

Victimele ar fi fost forțate să se supună la toate acestea deoarece membrii cultului le-au spus că vor suferi nenorociri și boli dacă vor pleca. Victimele ar fi fost supuse unei îndoctrinări constante și unei presiuni psihologice "pentru a le anula complet capacitatea de autodeterminare și pentru a rupe toate relațiile cu membrii familiei". De asemenea, îndoctrinarea ar fi fost efectuată și prin obligarea lor să citească cărțile editurii "La Terra di Mezzo" și să participe la cursuri de dans "magic".

„Pontiful“ coordona activitatea Sectei Fiarelor

 

Gianni Maria Guidi, în vârstă de 79 de ani, s-ar fi aflat în fruntea întregii secte: membrii organizației îl numeau "Doctorul" sau "Pontiful", deoarece acesta acționa ca un intermediar între lumea pământească și cea spirituală, la a cărui voință toți doreau să se supună necondiționat. Bazele sale operaționale se aflau în tot nordul Italiei, cum ar fi la Cerano în provincia Novara, la Lomellina și Oltrepo în zona Pavia, la Milano și în Liguria.

Gianni Maria Guidi a fost un herbalist-guru, apoi, cu treizeci de ani în urmă, decizia de a fonda secta. Alături de guru lucrau bărbați, dar mai ales femei: unele administrau magazine de erbologie, altele școli de dans sau de spadă celtică, unele erau profesoare, iar altele au fondat edituri. Guidi nu va depune mărturie în timpul procesului: din motive grave de sănătate, el nu va participa la proces.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel