Italia: Minoră româncă închisă de patru africani într-un apartament ocupat abuziv pentru a se prostitua

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Autoritățile din Fermo au deschins într-un bloc de apartamente, unde aveai informații că este un adevrat cuib de nelegiuți. Printre traficanți de droguri și prostitute, au identificat o tânără minoră, româncă, ținută cu forța de patru africani într-un apartament ocupat abuziv, unde o forțau să se prostitueze.

Aseară, în jurul orei 21.30, carabinierii și polițiștii din Ferno au descins într-un apartament din Lido Tre Archi, unde aveau informații că se petrec fapte grave. Patru cetățeni africani, cu vize expirat, au fost identificați la adresă. Asupra lor au fost găsite mai multe sortimente de substanțe psihotrope, potrivit corriereadritico.it.

După ce i-au imobilizat pe cei patru, polițiștii care cercetau casa au auzit un fel de oftat. Așa au identificat o tânără româncă, minoră, care era forțată de cei patru africani să se prostitueze și să le vândă drogurile clienților pe care ei ii aduceau. Fata s-a simțit ușurată când i-a văzut pe oamenii legii pentru a o salva.

Potrivit locatarilor din bloc, apartamentul era ocupat abuziv si stiau că acolo se petrec fapte ilicite. Cercetările în acest caz continuă, autoritățile vor oferi mai multe detalii la momentul oportun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel