Italia. Minoră româncă dispărută după ce mama a lăsat-o să plece din ţară cu logodnicul ei

Andreea Cosma |
Data publicării:
sursa foto: Poliţia Română
sursa foto: Poliţia Română

O minoră în vârstă de 17 ani din România a fost dată dispărută de mama ei, după ce i-a dat acordul să plece în Italia împreună cu logodnicul său şi familia acestuia. Se pare că cele două au avut o discuţie aprinsă la telefon, iar fata a încetat să îi mai răspundă. Femeia, însă, îşi face griji şi vrea să ştie ce se întâmplă cu fiica sa.

Geanina a plecat în Italia în 2018, însă recent, a fost deranjată de insistenţele mamei sale de a se întoarce acasă şi nu i-a mai răspuns la telefon. Femeia s-a dus să o declare dispărută.

"La data de 15.09.2020, numita Lican Nadia, 40 ani, din com. Cearat, sat Cerat, a sesizat SIC Dolj – Compartimentul Urmăriri, cu privire la faptul că fiica sa minoră LICAN GEANINA-MARIA, a plecat voluntar de la domiciliu în jurul datei de 15 ianuarie 2018 şi nu a mai revenit. Din primele verificări s-a stabilit faptul că minora s-a logodit, cu acordul părinţilor ei, conform tradiţiilor etniei rome din care fac parte, cu Pandelică Fabio şi împreună cu acesta şi părinţii lui, în ziua de 15.01.2018 au plecat in Italia, minora având o procură notarială pentru a părăsi teritoriul Românei împreună cu părinţii logodnicului ei, de unde nu au mai revenit până în prezent. De asemenea, se cunoaşte faptul că minora a ţinut permanent legătura cu familia ei, atât telefonic, cât şi prin intermediul reţelelor de socializare, însă întrucât mama ei insista să revină la domiciliu, minora a refuzat să mai ia contact cu aceasta", se arată pe pagina Poliţiei Române.

Semnalmente

Inaltime:180 cm, Greutate:60 kg, Corpolenta:ATLETIC, Culoare par:ROSCAT, Natura par:DREPT, Lungime par:MIJLOCIE, Coafura:STRINS LA SPATE, Contur fata:OVAL, Inaltime frunte:MIJLOCIE, Culoare ochi:CAPRUI,

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel