Italia. Minoră româncă de 16 ani, dispărută: Părinții se tem că ar fi fugit cu iubitul ei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Isabella Maria Trestianu, o româncă de 16 ani care locuiește cu familia sa în Susegana, este dispărută din 4 iulie. Carabinierii au demarat o investigație, iar Prefectura din Treviso a activat planul special de căutare a persoanelor dispărute.

Prefectura din Treviso a activat planul provincial de căutare a persoanelor dispărute de la domiciliu a unei fete de 16 ani, de origine română, Isabella Maria Trestianu, născută la Vittorio Veneto la 11/6/2006 și care locuiește cu familia în Susegana.

Fata, elevă la o școală din localitate, ar fi fugit împreună cu iubitul ei, care abia devenise major. Ambele telefoane mobile ale celor doi tineri sunt închise și nu au lăsat până acum nicio urmă pe rețelele lor de socializare respective.

Italia. Minoră româncă de 16 ani, dispărută

 

Isabella a plecat de acasă pe 4 iulie. Fata mai plecase de acasă în luna mai, pentru a se întoarce doar câteva zile mai târziu.

În momentul plecării, aceasta purta un tricou alb cu inscripții pe spate, pantaloni de trening negri, marca Nike, adidași albi cu dungi negre, marca Adidas, și un rucsac Eastpak maro cu bretele negre. Fata are o înălțime de 180 cm, cântărește 75 kg, are tenul deschis. Părul ei este negru, la înălțimea umerilor.

Nu este exclus ca fata de 16 ani și prietenul ei să fi fugit din regiune sau din străinătate, având la dispoziție puțini bani.

Oricine are noutăți este rugat să contacteze Compania de Carabinieri Conegliano la numărul de telefon 0438-666500.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel