Italia. Menajeră româncă, surprinsă „curățând“ câteva mii de euro din casa medicului unde lucra: Poliția cere ajutorul cetățenilor

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un medic militar pensionar din Padova s-a transformat în detectiv particular, așa că și-a prins în flagrant delict menajera furând în casă. Femeia, o româncă în vârstă de 40 de ani, ar fi furat din sertarele casei aproximativ 4.000 de euro în trei luni.

Pentru a o prinde de menajeră, fostul  medic ofițer militar a instalat o serie de camere ascunse în apartament. Apoi, după ce a adunat probele, a depus o plângere la Parchet. Procurorul a deschis o anchetă, iar românca se află în prezent în registrul suspecților pentru furt.

Timp de mai multe săptămâni, fostul medic a observat numeroase sume de bani care dispăreau din locuința sa. La început a crezut că se înșeală, dar apoi a devenit suspicios. Banii lăsați în câteva sertare pentru cumpărături și pentru plata facturilor dispăreau cu regularitate. Așa că a cumpărat micro-camere și le-a instalat în mai multe încăperi ale casei. Iar ochii electronici și-au făcut treaba din plin. Imaginile au surprins, în mai multe rânduri, cum menajera deschidea sertarele și fura bani.

Menajeră româncă, furturi de 4.000 de euro

 

După ce pensionarul a prins-o pe româncă, a decis să convoace o ședință de familie, la care a participat și menajera, care nu știa absolut deloc de convocarea proprietarilor și a angajatorilor săi. Fostul cadru medical, odată ce s-au așezat cu toții în jurul unei mese, i-a arătat câteva fotografii în care aceasta fura bancnote de 50 și 100 de euro din sertarele casei. Femeia, pusă în fața faptului împlinit, și-a recunoscut vinovăția. Părea foarte plină de remușcări, iar pensionarul ar fi putut fi chiar dispus să o ierte.

Dar în zilele următoare, angajata nu s-a mai prezentat la serviciu și a dispărut în neant. Bătrânul de 65 de ani a fost nevoit să depună plângere la procuratură, inclusiv fotografii care arată cum menajera își însușea banii. A fost deschisă o anchetă, iar românca este acuzată în prezent de furt.

Polițiști vor să știe unde a mai lucrat românca

 

Potrivit celor reconstituite până în prezent de anchetatori, menajera ar fi furat aproximativ patru mii de euro în perioada ianuarie-aprilie a acestui an. Ancheta a fost încredințată poliției judiciare din cadrul parchetului. Primul obiectiv este de a da de urma menajerei.

Românca locuiește în oraș, dar, de când a fost prinsă în flagrant delict, se pare că i s-a pierdut urma. În plus, anchetatorii vor să afle dacă a mai furat bani și din alte locuințe unde a lucrat. În zilele următoare, anchetatorii vor încerca să ia legătura cu toate familiile care au angajat-o pe femeie ca menajeră.

 

-------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel