Italia. Maria, ucisă fără milă de fratele său.  „A trebuit să-i dau o lecție”

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
maria_paola_italia
maria_paola_italia

O tragedie a şocat comunitatea locală din comuna Caivano (provincia Napoli). Maria Paola Gaglione, o tânăra de 22 de ani din Caivano, a murit noaptea trecută, fiind lovită și ucisă de fratele ei, Antonio, în vârstă de 25 de ani.

Fratele ei, Antonio, în vârstă de 25 de ani, era supărat că sora sa, Maria Paola, locuia de câțiva ani, în Acerra, cu un tânăr transsexual, Ciro M., 22 de ani, din Acerra. Relaţia nu a fost însă acceptată de familia ei în special de fratele său, Antonio Gaglione. În ciuda obstacolelor, tânărul de 22 de ani (Maria Paola) nu a ascuns niciodată relaţia şi viaţa sa. Așadar, în noaptea trecută, Antonio a decis că este timpul să intervină.

În timp ce cei doi iubiţi se îndreptau, pe scuter, spre Acerra, locul în care locuiau de câțiva ani, Antonoi a plecat în căutarea cuplului cu motocicleta sa Honda. Cursa nebună s-a terminat pe Etruschi. Scuterul a fost aruncat de pe drum, iar Maria Paola s-a lovit cu capul de țeava de metal a unui sistem de irigații și a murit pe loc.

Fratele său, Antonio, l-a luat la bătaie pe Ciro, acuzândul că i-ar fi „infectat” sora. S-a oprit doar când Ciro a ţipat că Maria Paola este la pământ şi nu se mișcă. Abia atunci Antonio a înțeles că lecția pe care a dorit să le-o dea celor doi îndrăgostiți s-a transformat într-o tragedie, scrie teleclubitalia.it

Carabinierii companiei Acerra și ambulanța au ajuns la fața locului. Medicii au constatat moartea tânărului de 22 de ani, în timp ce iubitul a fost internat la clinica Villa dei Fiori cu multiple fracturi şi în stare de șoc, dar nu în pericol de viață. Antonio Gaglione a fost dus la audieri şi stare de arest. El trebuie să răspundă pentru crimă și violență. „Am făcut prostii. Am vrut doar să le dau o lecție surorii mele și partenerului ei care a infectat-o”, le-a spus Antonio oamenilor legii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel