Italia. Mamă româncă, prinsă când fura banii bisericii: Marcela are 6 copii și spune că nu are cu ce să-i hrănească

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Marcela D., o femeie de 30 de ani, născută în România, rezidentă în Padova și mamă a 6 copii, cunoscută de poliție pentru o serie de furturi a fost acum arestat de carabinierii din Abano după ce a fost prinsă chiar la locul faptei, ascunsă îtr-o cabină de duș din parohie.

Românca, mamă a 6 copii, are antecedente de furt și nu e prima dată când bagă mâna în fondurile bisericii. Marcela D,. românca de 30 de ani, din Padova este binecunoscută de poliție pentru o serie de furturi, ultimul eveniment similar având loc în ianuarie la o altă biserică,  parohia Sf. Pius al X-lea din Padova.

Femeia a fost acum arestat de carabinierii din Abano în fapta crimei.

Luni la prânz, românca a fost descoperită de preotul paroh al parohiei Duomo, Don Alessio Bertesso, în timp ce scotocea prin cancelaria s., Auzind zgomotele suspecte, preotul a vrut să afle ce se întâmplă și a descoperit-o pe româncă ascunzându-se în cabina de duș a băii din chilia preotului.

Mamă româncă, prinsă când fura banii bisericii

 

Asupra ei avea un plic ce conținea 500 de euro, pe care tocmai îl luase dintr-un sertar. Carabinierii, chemați de paroh, au avut timp să ajungă înainte ca femeia să dispară odată cu prada, potrivit mattinopadova.it.

Marcela și-a justificat gestul cu faptul că nu are cu ce să-și hrănească cei 6 copii. Ea a fost arestată și transferată în arestul poliției din Viale delle Terme în așteptarea procesului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel