Italia. Inundații la Milano: Circulația trenurilor, BLOCATĂ. „Râurile au crescut 3 metri într-o jumătate de oră“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Inundații, furtuni și grindină în Milano și în municipiile din nordul regiunii. Circulația trenurilor este blocată între Cadorna și Bovisa, anunță agenția ANSA.

O furtună violentă a lovit Milano încă din zori. Tocmai din cauza ploilor violente, care au provocat mai multe inundații în oraș și în municipalitățile din zona de nord, râul Seveso a ieșit din matcă. Acest lucru a creat probleme de trafic în zona de Nord Est, în zona Viale Zara, Niguarda și Viale Sarca. Inundate au fost și mai multe pasaje subterane. Circulația trenurilor a fost blocată și apoi restabilită între stațiile Milan Cadorna și Bovisa din cauza avariei infrastructurii din stația Domodossola.

Cele mai grele furtuni care au lovit Lombardia de la ora 5 „a cauzat creșterea bruscă a nivelului de Seveso și Lambro, care a crescut cu trei metri într -o jumătate de oră“, a declarat consilierul pentru mobilitate al municipalității din Milano, Marco Granelli, citat de ANSA.it.  

Pe lângă ploile foarte puternice, au fost și furtuni violente în zona Milanului în această dimineață, în special în municipalitățile centurii de la nord de oraș. În Bresso, grindina era atât de mare încât a provocat pagube mașinilor parcate și a tot ceea ce se afla în exterior, inclusiv dulapuri din plastic și coșuri de gunoi din balcoane. Unele acoperișuri au fost luate de vânt în Romano di Lombardia, în Bassa, în piazza IV Novembre, în piața gării și pe bulevardul cimitirului.

Arbori căzuți în Osio Sotto în via Carducci, în Stezzano în via Berlocca, în Cassano d'Adda (Milano), în Bariano, în Martinengo în via Moioli, în Seriate în via Sondrio. Și apoi inundații în Mozzo, Grassobio, Curno, Ugnarno, Bergamo în via Broseta, în via Angelo Mai, în via dei Caniana, în via San Tommaso, în via Galmozzi, în via San Domenico și Salvo d'Acquisto. Nu există persoane rănite.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel