Italia, îngrozită de Elena, fata de 18 ani care și-a pus iubitul să-i omoare tatăl. Mama, îndoliată, nu vrea s-o lase la închisoare: "Nu o voi abandona"

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Apar noi detalii în cazul crimei care a îngrozit Italia zilele acestea. Din câte se pare, Elena, fata de 18 ani care i-a cerut iubitului să-i omoare tatăl, a vrut să inducă în eroare anchetatorii. Motivul crimei este însă cel scurs în presă imediat după crimă: familia fetei nu era de acord cu relația ei. Chiar și așa, mama fetei nu vrea să o lase să meargă la închisoare, chiar dacă a ucis capul familiei. 

Mama Elenei, Liana, a înțeles totul imediat. Într-o clipă, luni întregi de certuri cu fiica ei s-au desfășurat prin fața ochilor și totul începea să capete sens. Vorbele Elenei care păreau atât de lipsite de sens și dictate doar de naivitatea ei de adolescentă i-au revenit în minte. Și-a adus aminte când i-a spus că nu se va despărți de iubitul ei Giovanni și că vor rămâne împreună „cu orice preț”. Acesta, la rândul lui a țipat: „Atunci veți vedea”, înainte de a trânti ușa și de a se închide în camera lui.

Mama ei a înțeles cine a fost autorul crimei încă din primul moment, dar a încercat cu disperare să nu creadă. La secția de poliție, Elena repeta mereu că cel care l-a înjunghiat pe tatăl ei era un tâlhar, un individ care voia să-l jefuiască. Mama ei, Liana a tăcut. Nu putea spune un cuvânt. Se uita spre Emilia, cealaltă fiică, dar nu spunea nimic. Abia când a sosit vestea că soțul ei Aldo a murit în cele din urmă, Liana și-a dat seama că nu poate continua să se amăgească.

Mama Elenei vrea să o scape de închisoare

 

"Este de ajuns. Destul!" a izbucnit femeia șocată de durere. Și atunci minciunile fiicei ei au început să se destrame. Elena însăși și-a dat seama că nu mai poate continua povestea inventată cu jaful. În timpul interogatoriilor a început să se contrazică, să se încurce într-o reconstituire din ce în ce mai puțin credibilă. Nu a mai avut nimic de făcut decât să se resemneze și să admită ce a făcut împreună cu iubitul ei. Chiar și în acel moment mama ei încă se gândea cum să o protejeze: „Trebuie să-i găsesc un avocat imediat, trebuie să mă asigur că se poate apăra”.Chiar dacă l-a ucis pe tatăl ei și „a vrut să ne ucidă pe toți, nu o voi abandona". 

Liana a luat telefonul și l-a sunat pe avocat:"Ai grijă de fiica mea, te rog".  Depinde de el să identifice o strategie defensivă în aceste ore și să o apere în fața judecătorului. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel