Italia. Imagini apocaliptice în Verona, după o ploaie. Străzile, transformate în râuri - VIDEO

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
inundatii_verona
inundatii_verona

O furtună violentă a izbucnit azi, după-amiaza în Verona și în provincie, provocând daune, transmite CorriereTv. Ploaia și grindina au inundat rapid centrul istoric al Veronei, provocând pagube considerabile familiilor și activităţilor comerciale din zonă. 

Arbori căzuţi la pământ, străzi inundate cu apa care a atins niveluri alarmante, dar şi grindină. Vremea nefavorabilă a afectat diverse zone ale orașului Verona, de la centrul istoric până la cartierul rezidențial Borgo Trento şi până la Veronetta, un district care a fost lovit în mod repetat de furtuni în ultimele săptămâni. Valpolicella este, de asemenea, afectată, scrie CorriereTv.

Pe reţelele de socializare au fost postate mai multe imagini şi filmuleţe care au surprins furia naturii. Însă oamenii au rămas solidari şi au sărit în ajutor celor care au avut  nevoie. Ploaia și grindina au inundat rapid centrul istoric al Veronei, provocând pagube considerabile familiilor și magazinelor din zonă.2. copaci_caz... (copaci_cazuti_italia.JPG)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel