Italia. Gestul eroic al unui român. A încercat să reţină un hoţ recalcitrant, dar a fost rănit 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_pescheria
carabinieri_pescheria

Un marocan beat şi recalcitrant a încercat să-l rănească pe managerul barului „Le Bontà di Laura” din Peschiera, care a fost salvat un tânăr român.

 

Ieri noaptea, în localitatea Peschiera, un tânăr de 25 de ani, cetățean marocan fără permis de ședere, a intrat în  restaurantul din Piazza Betteloni din centrul istoric. Cu toate că în local se aflau mai multe persoane, marocanul, care era însoţit de o tânără, a mers liniştit şi a luat două beri de la frigider și câteva dulciuri de la tejghea. Apoi, s-a îndreptat spre ieşire, fără a trece pe la casa de marcat. Gestul nu a trecut neobservat de clienții restaurantului, din cauza intervenției managerului care s-a apropie de tânărul de 25 de ani și i-a cerut să restituie imediat bunurile furate, scrie larena.it

Drept răspuns, marocanul a luat o sticlă goală dintr-un coș de gunoi, a spart-o şi a început să-l ameninţe pe managerul restaurantului. În ajutorul managerului a venit un bărbat, cetățean român, născut în 1993 cu domiciliul în Peschiera.  Furios, marocanul l-a lovit pe conaţionalul nostru cu sticla, provocându-i o rană adâncă în antebrațul stâng. Atacatorul a fugit, însă carabinierii care au ajuns la fața locului au reuşit să-l urmărească pe marocanul, care, care între timp, ajunsese în parcul Catull. Tânărul român a primit îngrijiri medicale. Oamenii legii din Peschiera l-au dus pe marocan la închisoarea Verona Montorio, fiind acuzat de vătămări corporale grave şi furt.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel