Italia: Gest fără precedent al unui român din cauza geloziei

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Gelozia l-a făcut pe un român din Italia să ia o decizie șocantă: i-a pus GPS soției sale.

Ion Holban, în vârstă de 44 de ani, este judecat pentru faptul că i-a făcut un calvar vieții partenerei sale. Evenimentele s-au petrecut în perioada octombrie 2013 - februarie 2016. Un martor a spus că în 2015, Ion Holban și-a pierdut slujba, motiv pentru care a început să bea mult și a devenit violent. Devenise atât de gelos încât a pus un dispozitiv GPS în geanta soției sale pentru a o putea controla tot timpul.

Chiar și familia pentru care a lucrat femeia era deranjată de gelozia excesivă a bărbatului: "Persoana care a venit la noi pentru curățenie și să aibă grijă de copilul nostru ne-a spus că soțul a crezut că ea, de fapt, nu muncea la noi, ci se ocupa de prostituție. El credea că noi o sunăm pentru a stabili întâlniri intime. O cunoaștem de șapte ani și a fost mereu o femeie serioasă și de încredere. Gelozia lui Ion Holban nu avea niciun temei".

În cele din urmă, violența bărbatului a devenit atât de cruntă încât femeie a decis să-l părăsească definitiv la finalul anului 2016, dar nu înainte de a-l denunța pentru maltratare. Românul își va afla sentința pe data de 29 martie, scrie Lasentinella.gelocal.it. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel