Italia. Femeie dispărută de câteva luni, după o ceartă cu iubitul, găsită moartă de muncitori, pe un șantier

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Femeie, dispărută de câteva luni, găsită moartă de muncitorii pe un șantier
Italia. Femeie, dispărută de câteva luni, găsită moartă de muncitorii pe un șantier

O femeie, în vârstă de 40 de ani, a fost găsită moartă într-o clădire îndepărtată în construcție în orașul Vigevano, din nordul Italiei, unde locuia.

Muncitorii de pe șantierul unei clădiri, aflate în construcție, au găsit-o fără viață miercuri după-amiază.  Femeia, în vârstă de 40 de ani, de origine olandeza, fusese dată dispărută de la începutul lunii decembrie 2021.

Sara Ahmed Lemlem, inginer olandez cu rădăcini etiopiene, a dispărut de la începutul lunii decembrie, după o ceartă serioasă cu iubitul ei italian. Atunci ar fi plecat de acasă fără bani, acte de identitate și telefon mobil. Familia femeii a încercat chiar prin popularul show TV italian Chi l'ha visto? (Cine l-a văzut?) să afle unde se află aceasta.

Iubitul ei a povestit polițiștilor că s-au certat, dar că nu a existat violență fizică. Femeia de origine olandeză se mutase în Italia în 2018, dar ar fi vrut să se întoarcă acasă. Corrado a mai povestit că a crezut că femeia se va liniști, după ceartă, și că se va întoarce în casă 

Din păcate, miercuri, au venit vești proaste. Un grup de muncitori a găsit cadavrul ei în puțul liftului unei clădiri în construcție, pe un șantier, la câteva minute de casa victimei. Acum urmează să fie efectuată o autopsie pentru a se stabili cum a murit femeia. Potrivit presei italiene, poliția ia în considerare atât o crimă, cât și o sinucidere.

Un alt caz asemănător a avut loc în Italia, unde o altă femeia, care fusese dată dispărută, a fost găsită moartă într-un parc.

 

Italia. Liliana, dispărută de aproape patru săptămâni, găsită moartă într-un parc  

 

Liliana Resinovic, femeia în vârstă de 63 de ani dată dispărută încă de pe 14 decembrie 2021, a fost găsită moartă, săptămâna trecută, în parcul fostului spital de psihiatrie San Giovanni di Trieste, Italia. Trupul neînsuflețit era îndesat în doi saci mari.

Trupul femeii era în doi saci mari, iar capul ei era în două pungi mai mici de plastic transparent, folosite în bucătărie. Un element care ar putea sugera un deces cauzat de asfixiere. Trupul neînsuflețit al Lilianei a fost găsit printre copacii dintr-un parc al orașului, cel al fostului spital de psihiatrie San Giovanni.

"Cert este că Liliana a plecat de acasă pe jos, iar miercuri activitățile de patrulare au vizat zona aflată la câțiva pași în jurul casei sale”. Aceasta este o precizare făcută de procurorul din Trieste, Annunziato Vardè, după ce a început cercetările în dispariția Lilianei, excluzând „scenariul în care femeia a luat un autobuz”. O declarație care neagă afirmația soțului Lilianei, Sebastiano Visintin, care a precizat în fața autorităților că i s-a spus de la Trieste Trasporti că imaginile de pe camerele de supraveghere ar fi surprins-o pe 14 decembrie.

Între timp, procurorul face apel la prudență. "Orice ipoteză rămâne deschisă, inclusiv cea a sinuciderii", a reiterat procurorul-șef de la Trieste, Antonio De Nicolo. Pentru care "este necesar să așteptăm autopsia” înainte de a formula o cauză precisă a morții.

Criminaliștii trebuie să afle acum cât timp a stat cadavrul în acel parc. Există mai multe ipoteze și asupra acestui element. Cadavrul nu prezenta starea unui corp care stă acolo de aproximativ douăzeci de zile, dar temperaturile reci înregistrate în ultimele zile ar fi putut încetini descompunerea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel