ITALIA. Durere NESFÂRȘITĂ pentru o BADANTĂ ROMÂNCĂ: Și-a pierdut copilul după ce medicii din ROMÂNIA l-au condamnat la MOARTE

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Andrei, un tânăr de doar 27 de ani, care a primit un diagnostic greșit de la medicii din România, s-a stins în brațele mamei sale într-un spital din Italia. Băiatul, care fusese internat la psihiatrie, se lupta de fapt cu o tumoră pe creier.

Un tânăr român, Andrei Tătar, s-a stins la doar 27 de ani la Cinto Caomaggiore, în regiunea Veneţia, Italia, din cauza unei tumori pe creier. Băiatul fusese greșit diagnosticat de medicii din România, astfel că atunci când doctorii din Italia au descoperit cauza reală a problemelor sale, nu au mai putut face nimic pentru el. Băiatul s-a stins în brațele mamei sale, Ruxandra Maricica.

Problemele de sănătate ale lui Andrei Tătar au început în urmă cu câțiva ani cu o serie de crize „nervoase” care i-au convins pe medicii români să-l interneze într-o centru de psihiatrie. ULterior, băiatul s-a mutat împreună cu mama sa în Italia, unde femeia și-a găsit de lucru pentru a-și putea întreține fiul bolnav. Cum Andrei se lupta de câţiva ani cu diagnosticul de boală psihică pus de medicii din România, tânărul nu avea posibilitatea să lucreze. 

Doar când mama sa, care lucrează ca badantă în Settimo, a apelat la specialiștii spitalului Maggiore din Trieste, s-a dovedit că acele tulburări psihice pe care le diagnosticaseeră medicii români, erau de fapt manifestările formațiuniii tumarale ajunsă deja în stadiul de metastaze la creier, astfel că nu mai mai putea fi îndepărtată, relatează ilgazzetino.it. 

 

A murit în brațele mamei, la doar 27 de ani

Descoperirea adevărului s-a făcut însă mult prea târziu pentru ca orice tratament să devină eficient. Astfel că după o luptă care i-a consumat toată tinerețea, marți, 15 octombrie, Andrei Tătar a pierdut lupta cu moartea și a închis ochii pentru totdeauna, la 27 de ani.

Pentru că a făcut eforturi pe care doar o mamă le poate face pentru a salva viața fiului său, Ruxanda Maricica întâmpină acum mari dificultăți financiare. Astfel că a apelat la ajutorul unui preot din comunitate, precum și la mila administrației publice locale și a fost lansată o campanie de fonduri pentru a susține costurile înmormântării lui Andrei.

Duminică, 20 octombrie, la ora 19.30, va avea loc o Liturghie în biserica din Settimo în memoria tânărului. A doua zi, la ora 15:00 va avea loc o slujbă de înmormântare, iar apoi Andrei Tătar va fi înmormântat în Cimitirul Cinto Caomaggiore.

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel