Italia. După un mesaj de la fosta iubită, o româncă a văzut negru în fața ochilor: i-a tăiat hainele și pantofii partenerului cu un cuțit

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Partenerul româncei a primit un mesaj de la fosta iubită, iar femeia se dezlănțuie și îi taie acestuia pantofi și hainele cu un cuțit. Femeia a fost acuzată de distrugere în formă agravantă.

După ce partenerul primește un mesaj de la fosta iubită, izbucnește o bătaie. Românca se dezlănțuie, sparge telefonul și îi taie hainele și pantofii bărbatului cu un cuțit. S-a întâmplat într-un hotel din Perugia, iar poliția a trebuit să fie chemată la fața locului. 

Femeia - un cetățean român în vârstă de 41 de ani - a fost acuzată de daune agravate. 

Potrivit reconstituirii poliției, femeia, când și-a dat seama că partenerul ei - un cetățean român în vârstă de 38 de ani - primise un mesaj de la un fost iubit, a luat telefonul mobil al bărbatului și l-a aruncat la pământ.

Apoi a luat un cuțit de bucătărie și i-a tăiat pantofii și hainele. În cele din urmă, a ascuns cuțitul sub canapea.

 

Vezi și: Italia. Român, arestat după ce a înjunghiat o conațională. Aceasta se află în stare gravă la spital

 

Român arestat după ce a înjunghiat o femeie de aceeași naționalitate. Aceasta se află în stare gravă la spital

Un bărbat de naționalitate română a fost arestat după ce a înjunghiat o conațională.

În Battipaglia, un bărbat de 34 de ani de naționalitate română a înjunghiat o conațională, secționându-i artera femurală. Acesta a fost prins în flagrant delict și arestat. Bărbatul va trebui să răspundă pentru tentativă de omor.

Românul în vârstă de 34 de ani a fost arestat la Battipaglia, în provincia Salerno, în urma înjunghierii unei femei, secționându-i artera femurală. Motivele pentru care bărbatul a lovit-o pe femeie nu au fost încă stabilite, iar polițiștii de la secția de poliție din Battipaglia investighează cazul. Starea femeii rănite este gravă, iar în acest moment nu se cunosc nici datele personale ale acesteia și nici posibila relație cu bărbatul.

Autorul atacului este C.C., de 34 de ani, de origine română, care a fost arestat în flagrant delict de către polițiștii din Battipaglia și care va trebui acum să se apere de acuzația de tentativă de omor. Femeia, tot de origine română, a fost înjunghiată cu un cuțit care i-a secționat artera femurală. Starea ei este considerată gravă, conform presei străine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel