Italia. Doi români, prinși în flagrant la furat de motorină. Doar unul dintre ei a fost arestat

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Infractor român, prins de poliția italiană pe E45. Bărbatul se ocupa cu furtul de utilaje de construcție
Infractor român, prins de poliția italiană pe E45. Bărbatul se ocupa cu furtul de utilaje de construcție

Bărbații au fost prinși în flagrant în timp ce furau combustibil. Aceștia luaseră deja 250 de litri de motorină, punându-i în 10 cutii de plastic și au încercat să fugă atunci când au văzut polițiștii. Doar unul dintre români a fost arestat.

Un cetățean român a fost arestat duminică, 20 februarie, pentru furt de motorină de la două mașini pentru terasamente. Acesta era ajutat de un compatriot, care a reușit să scape de carabinieri.

În noaptea dintre 19 și 20 februarie 2022, în Borgo San Siro, agenții Secției Radiomobile a Companiei din Vigevano au reținut un bărbat, după ce a fost prins în flagrant de furt calificat. Românul EF este domiciliat în Vigevano și are mai multe antecedente cu poliția.

 

Hoții au fost prinși în timpul furtului, însă unul dintre ei a reușit să scape de poliție


Poliția a primit o sesizarea prin "NUE 112" și a intervenit în zona rurală a comunei Borgo San Siro, în localitatea Torrazza, unde cei doi români, EF împreună cu o persoană neidentificată, intenționau să sustragă, cu un furtun de cauciuc, motorină din două excavatoare. Mașinile se aflau pe proprietatea unui întreprinzător agricol, iar cei doi au fost nevoiți să forțeze capacele de etanșare ale rezervoarelor, pentru a lua combustibilul.

La sosirea agenților de poliție, hoții au abandonat bunurile sustrase, constând în 250 de litri de motorină, înghesuite în 10 bidoane de plastic. Acestea au fost supuse sechestrului. Intervenția promptă a carabinierilor a făcut posibilă blocarea unuia dintre cei doi bărbați și aducerea acestuia în arest, însă celălalt roman, a reușit să fugă.

Ulterior, românul prins a fost dus în arest la domiciliu, în așteptarea audierii de validare programată pentru luni, 21 februarie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel