Italia. Doi români, opriți de poliție. Mașina lor era plină cu bunuri furate din două supermarketuri

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
italia doi romani prinsi cu bunuri furate in masina
italia doi romani prinsi cu bunuri furate in masina

Agenții Poliției rutiere Carsoli au oprit, ieri, după-amiaza, pe autostrada A24, o mașină, cu numere de înmatriculare bulgărești,  care circula spre Roma. Automobilul fusese raportat de Centrul de Operațiuni al Autostrăzii L'Aquila ca posibil mijloc utilizat de autorii unui jaf din supermarketul Foligno.

În mașină se aflau doi cetățeni români, în vârstă de 23 și 29 de ani. Șoferul nu deținea permis pentru conducerea vehiculelor pe teritoriul italian, iar pasagerul nu avea acte de identitate. În mașină, au fost găsiți opt saci plini cu diferite de produse: alimente, produse cosmetice, baterii, alcool. Alte mărfuri erau ascunse sub scaune și în portbagaj. Bunurile găsite în mașină aveau o valoare de circa 5.000 de euro.

Toate bunurile găsite în automobil au fost confiscate, deoarece cei doi cetățeni români nu au putut să le justifice originea. Cei doi români, care nu au nici domiciliul în Italia, nici loc de muncă, au ost denunțați pentru primirea de bunuri furate și amendați pentru încălcarea regulilor anti COVID. De asemenea, șoferul a fost amendat pentru conducerea fără permis, iar mașina a fost supusă detenției administrative, scrie telecitynews24.it.

Din investigațiile efectuate în această dimineață, a reieșit că managerii supermarketurilor Lidl și Eurospin din provincia L'Aquila au raportat lipsa unei cantități mari de bunuri. Investigațiile sunt în desfășurare pentru a identifica proprietarii celorlalte bunuri confiscate.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel