Italia. Doi români au fost ACHITAȚI într-un dosar de furt

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Doi români au scăpat de închisoare după ce inițial au fost condamnați la 2 ani de închisoare. Aceștia au fost acuzați că ar fi furat geanta unei femei din tren. 

În timp ce aștepta ca trenul să plece, o femeie a rămas fără geanta pe care o ținea pe podea. Un tânăr a profitat de neatenția femeii și a sustras geanta, apoi s-a făcut nevăzut alături de alți doi tineri români. Incidentul a avut loc în anul 2016. 

Victima, care este și profesor, a anunțat poliția și l-a descris pe unul dintre tineri. Mai exact, a zis că băiatul era îmbrăcat cu "un pulover maro cu glugă".

O patrulă de poliție a oprit trei băieți care corespundeau descrierii. Femeia s-a dus la secție să depună plângere și acolo a recunoscut hainele unuia dintre băieți. Victima furtului nu a apucat să le vadă și fețele românilor. 

Doi români în vârstă de 20 și 22 de ani, acuzați de furt, au fost achitați de instanța de la Cuneo pe motiv că nu ei au comis infracțiunea. Procurorul a cerut, în schimb, o sentință de 2 ani și 2 luni de închisoare. 

Al treilea tânăr care a fost cu românii a scăpat și el pentru că avocatul apărării a spus că "el nu a avut nicio responsabilitate în furt. Singura lui a fost aceea de a fi în compania a doi prieteni".  

Unul dintre români a dat victimei un cec în valoare de 200 de euro. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel