Italia. Costel Costea este dat dispărut. Familia cere disperată ajutor pentru a-l găsi pe românul bolnav

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Trupul fără viață a lui Costel Costea a fost găsit într-un câmp la Tivoli. Românul dispăruse pe 4 februarie  / Foto: Facebook
Italia. Trupul fără viață a lui Costel Costea a fost găsit într-un câmp la Tivoli. Românul dispăruse pe 4 februarie / Foto: Facebook

Românul Costel Costea, în vârstă de 40 de ani, a dispărut din nou, pentru a patra oară într-un an. De data aceasta căutările sunt cu adevărat complicate deoarece este a șasea zi în care nu se mai aude nimic despre el.

Costel este un bărbat de naționalitate română, cu handicap mental care a dispărut de la Hotelul Borghesiana, Roma, unde este cazat, în cartierul cu același nume din Capitală.

 

Român bolnav, căutat de familie

 

Însă, de data aceasta nu a mai fost găsit în scurt timp, așa cum s-a întâmplat în 2022 și în ianuarie anul acesta. Ultima sa dispariție a avut loc în dimineața zilei de sâmbăta trecută, 4 februarie, iar de atunci nu s-a mai auzit nimic despre el. Teama pentru viața sa începe să fie din ce în ce mai mare.

Bărbatul are o constituție robustă și a dispărut în neant, iar prin intermediul unui portret-robot detaliat, familia speră să îl poată revedea în curând.

După cum se poate observa din fotografie, are un ochi închis, cel stâng, nu-l mai poate deschide, este un om liniștit, nu prea vorbește, dar este un fumător înrăit, așa că s-ar putea să se apropie de oameni pentru a cere o țigară.

Are 1,70 m înălțime, păr șaten și o constituție robustă, este de naționalitate română, are o barbă neîngrijită, ochi căprui și un ten deschis, conform presei străine.

 

Românul nu este periculos

 

Membrii familiei, care îl caută în permanență, relatează că, în momentul dispariției, acesta purta o jachetă neagră, un hanorac gri, pantaloni de trening gri, pantofi negri și o pălărie neagră.

De asemenea, are unele probleme de sănătate și are nevoie de medicație zilnică. Este agil și îi place să se plimbe, știe să folosească mijloacele de transport, iar cu autobuzul sau metroul ar fi putut ajunge oriunde. Familia mai adaugă că este o persoană fragilă și nu este violent.

Oricine îl vede este rugat să sune la carabinierii din Tor Bella Monaca, care se ocupă de anchetă, la numărul de telefon 06206043, sau la Comitato Scientifico Ricerca Scomparsi Odv la numărul de mobil: 3881894493.

 

-------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link->  https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel