Italia. Corpul neînsuflețit al unui român, descoperit lângă o școală

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Cadavru găsit în zi de sărbătoare la Marcianise (Caserta) Italia. Trupul fără viață al unui român a fost depistat lângă o școală.

Tragedie în oraș în ziua festivă care închide sărbătorile de Crăciun. Trupul fără viață al unui bărbat de aproximativ 50 de ani, de naționalitate română, a fost găsit într-o clădire în ruină de la periferia cartierului San Giuliano. Cadavrul a fost găsit într-o clădire dezafectată situată în apropierea școlii de contabilitate.

Alarma a fost dată de un trecător care probabil a observat cadavrul și a chemat serviciile de salvare la fosta clădire a Ragioneria. Când ambulanța 118 a ajuns la fața locului, însă, bărbatul era deja mort.

Forțele armate și poliția municipală au sosit imediat la fața locului pentru a identifica persoana de sex masculin.

Italia. Corpul neînsuflețit al unui român, descoperit lângă o școală

 

Pe lângă personalul medical, la fața locului au sosit și carabinierii de la secția de poliție locală și o patrulă a poliției municipale. Ipoteza luată în considerare este că moartea sa s-a datorat unor cauze naturale, în urma unui stop cardio-respirator.

Moartea bărbatului s-a datorat, probabil, unei boli subite care nu i-a lăsat nicio șansă. Este probabil ca tragedia să se fi petrecut în timpul nopții și că victima era singură în momentul în care s-a produs probabilul stop cardiac.

Deocamdată, nu a fost dispusă autopsia cadavrului și nici nu au fost găsite urme de violență care să sugereze o altă dinamică.

Clădirea în care s-a produs decesul era în stare de degradare totală și era un refugiu pentru străinii fără adăpost.

 

----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din ITALIA, puteți intra pe grupurile de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următoarele linkuri: 

-> https://chat.whatsapp.com/DIfmKOQTNNO5InDDSWwifG 

-> https://chat.whatsapp.com/JCB7XM4tEl08V1iMcc9g8N 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel