Italia. COȘMARUL prin care a trecut Elena, tânăra dispărută timp de 2 luni: "A fost BĂTUTĂ cu pumnii și legată"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Elena Miruna Nemțeanu, adolescenta de 17 ani care a dispărut de acasă timp de aproape două luni, a trecut printr-un adevărat coșmar. Fata a fost sechestrată într-un apartament, fiind bătută și legată. 

Adolescenta româncă care a fost de negăsit timp de 2 luni a trecut printr-un adevărat coșmar, scrie publicația La Nazione. Informația a fost dezvăluită de avocatul familiei, după ce în spațiul public a apărut informația că tânăra ar fi plecat de acasă de bunăvoie. 

"Nu este vorba despre o dispariție voluntară. Fata a mărturisit că a fost victima unor constrângeri fizice grave. A fost lovită de mai multe ori cu picioarele, pumnii și palmele și a fost legată", a spus avocatul Alessandro Risaliti.

Inițial, s-a bănuit că fata a plecat de bunăvoie de acasă. Presupușii vinovați ar fi trei cetățeni români care, în cele două luni în care adolescenta româncă de 17 ani a fost de negăsit, ar fi ținut-o cu forța într-un apartament de pe via Saturnia din Grosseto.

"Elena a fost sechestrată în acel apartament, așa cum a spus mama ei. Este clar. Forțele de ordine vor fi cele care vor analiza toate versiunile. Cu siguranță, ceea ce s-a întâmplat acolo trebuie să fie verificat bine înainte să tragem orice fel de concluzie”, a mai precizat avocatul.

Elena Miruna Nemțeanu a fost găsită în seara zilei de 05 octombrie, după două luni de căutări 

 

Polițiștii, coordonați de procurorul Salvatore Ferraro, au descins în seara zilei de luni, 5 octombrie 2020, într-o locuință situată în apropierea centrului istoric al orașului. Tânăra nu era singură în acea locuință, ci cu un grup de persoane, iar polițiștii au "eliberat-o" și au condus-o apoi la spitalul Misericordia din Grosseto unde a petrecut noaptea împreună cu mama sa. În cursul zilei, părinții fetei au primit o informație de la un băiat român cum că fiica lor s-ar afla în acel apartament.

Elena Miruna Nemțeanu a dispărut din locuința ei situată pe via Lombardia din Grosseto (Toscana) pe 07 august, în jurul orei 20:30. Se pare că după o ceartă cu familia ei, fata a ieșit din casă și nu a luat telefonul mobil cu ea.

Starea ei de sănătate este acceptabilă, iar momentul în care Elena a fost eliberată din acel apartament a fost înduioșător.

Procurorul Salvatore Ferraro, care conduce ancheta, nu a pus încă sub acuzare pe niciunul dintre cei vizați.

elena romanca disparuta 2 luni italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel