Italia. Cerșetoare româncă agresivă, evacuată din oraș de polițiștii din Padova. Jignea oamenii care nu-i dădeau bani

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Cerșetoare româncă agresivă, îndepărtată de polițiștii din Padova
Cerșetoare româncă agresivă, îndepărtată de polițiștii din Padova

O femeie a străzilor dintr-o comună din Padova, Italia a fost evacuată din oraș din cauza comportamentului său agresiv cu oamenii. Aceasta este de naționalitate română și deranja liniștea publică.

Miercuri, 23 februarie o cerșetoare care hărțuia trecătorii a fost reclamată de mai mulți localnici în timp ce se afla în fața sanctuarului Sfântului Anton din Camposampiero. Femeia cerea bani cu insistență oamenilor, iar când cineva refuza, nu ezita să îl jignească și să se comporte agresiv.

O patrulă de ofițeri de la Poliția Locală din Camposampiero a sosit imediat cum a fost solicitată la fața locului și a identificat-o.

 

Românca mai avea probleme cu poliția

 

Cerșetoarea s-a dovedit că era de naționalitate româncă cu acte expirate și avea un domiciliu fictiv în Umbria, la 424 de km distanță de mers cu o mașină de Camposampiero, unde se afla. În urma investigațiilor ulterioare, s-a constatat că românca era deja cunoscută de poliție pentru mai multe furturi și tâlhării și primise mai multe ordine de deplasare obligatorie din partea autorităților judiciare din Umbria.

După ce au fost îndeplinite toate formalitățile, femeia a fost scoasă din Camposampiero. Încă o dată, sinergia dintre comunitate și poliția locală a funcționat, fiind gata să intervină în urma rapoartelor primite la centrul operațional. Se fac cercetări pentru a se înțelege dacă cetățeana estică se afla în Camposampiero la compatrioți sau era doar în trecere prin oraș.

 

[citeste si]
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel