Italia: Camion cisternă explozie. Momentul deflagrației. 55 de răniți. VIDEO

Bogdan Cotiga |
Data actualizării: | Data publicării:

Un camion cisternă a explodat luni după-amiază pe şoseaua de centură din Bologna, oraş din nordul Italiei, provocând un incendiu uriaş, au anunţat pompierii italieni.  

Potrivit mass-media italiene, există numeroşi răniţi, dar numărul lor exact în acest moment nu se cunoaşte. Explozia, ale cărei cauze nu sunt cunoscute pe moment, s-a produs în cartierul Borgo Panigale, în apropiere de aeroport.

Imagini difuzate de pompieri arată o coloană de fum negru ridicându-se deasupra carcasei camionului şi maşini în flăcări într-o parcare lângă autostradă. 'Echipele de pompieri sunt la faţa locului, intervenţia lor este în curs de desfăşurare', au precizat pompierii italieni într-o postare pe Twitter.

Cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa, iar alte 55 au fost rănite, între care 14 grav, potrivit presei locale. Poliţia a anunţat că autostrada pe care s-a produs accidentul a fost închisă, la fel şi zona adiacentă Borgo Panigale, la la periferia Bolognei. Presa italiană scrie că un camion ce transporta maşini s-a ciocnit cu o autocisternă cu materiale inflamabile pe o estacadă. O parte a podului s-a prăbuşit şi incendiul ce a urmat exploziei s-a propagat la vehiculele dintr-o parcare de sub pod, unde mai multe dintre ele au luat foc şi au explodat. Echipaje de pompieri şi ambulanţe au fost mobilizate la locul incidentului. O înregistrare video realizată în momentul exploziei pare să arate o persoană înghiţită de flăcări.

Vezi video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel