Italia. Badantă româncă și bătrânul asistat, bătuți crunt de trei bărbați care au dat buzna în casă

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O badantă româncă și bătrânul pe care îl asista au fost bătuți, la Fermo, de trei marocani, care au dat buzna în apartamentul bărbatului, cerându-i bani.

Trei marocani au intrat în apartamentul din via La Malfa, din Fermo unde victima, imobilizat într-un scaun cu rotile din cauza unei boli grave, se afla cu badanta româncă. Femeia a  fost, de asemenea, bătută, suferind traume la nivelul capului și leziuni pe tot corpul.

Evenimentul a avut loc luni, la ora 14.00, când trei dintre ei au pătruns în casă, trântind la pământ victima și lovind-o cu pumnii și picioarele. Un vecin care a auzit țipetele a alertat Poliția și ambulanța, care i-a transportat de urgență pe răniți la camera de urgență. 

Potrivit primelor informații,  între bărbatul de 76 de ani  de ani și cei trei atacatori a existat o dispută mai veche. Se pare că bătrânul nu i-ar fi plătit pe cei trei atacatori pentru renovările efectuate, care, pentru a realiza acele lucrări, s-au îndatorat împrumutând sume de bani. Nu se cunoaște exact dacă aceștia nu și-au mai primit banii din cauza unei lucrări prost executate sau altele au fost motivele

Italianul invalid și îngrijitoarea româncă au fost amenințați și atacul ar putea recidiva, astfel că poliția îi ține sub supraveghere atentă, potrivit Corriere Adriatico.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel