Italia. Badantă româncă arestată pentru uciderea unui bătrân: L-a lăsat într-o baltă de sânge, legat de mâini și picioare

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O badantă româncă a fost arestată, ieri, la Palma di Montechiaro, în Sicilia, după ce, în iulie, a  intrat în vizorul autorităților italiene după ce bătrânul pe care aceasta îl asista a fost găsit mort, în casă, cu mâinile și picioarele legate.

O badantă româncă este suspectată de autoritățile italiene că a legat și ucis un bărbat în vârstă de 89 de ani în apartamentul său din Palma di Montechiaro. Femeia a fost suspectă de la bun început și este singura suspectă arestată la cererea procurorului Chiara Bisso în cazul morții sicilianului Michelangelo Marchese, potrivit agrigentonotizie.it.

Corpul neînsuflețit al lui Michelangelo Marchese a fost găsit legat de mâini și de picioare în apartamentul său. Cel care a făcut macabra descoperire  fost fiul vârstnicului, impacientat că de câteva zile părintele lui nu îi mai răspunde la telefon.

Citește și: Italia. Badantă româncă, anchetată: Bătrânul asistat a fost UCIS și găsit cu mâinile și picioarele legate

Cazul s-a petrecut la Palma di Montechiaro, în Sicilia. Michelangelo Marchese, un vârstnic de 89 de ani, a fost găsit mort pe13 iulie, în apartamentul său, într-o baltă de sânge, cu mâinile și picioarele legate. Medicul legist, după verificările necesare, a concluzionat că bătrânul a fost ucis, excluzând cauza naturală a morții.

Încă din primele momente, după descoperirea cadavrului, carabinierii s-au gândit la un jaf - efectuat cu câteva zile mai devreme - care s-a încheiat prost. Ipoteza autorităților este că bătrânul a fost jefuit și ucis de o persoană care știa că acesta păstra bani în casă. Principalul suspect este o badantă româncă, pe care bătrânul o plătea să aibă grijă de el, deși copiii săi i-au cerut în mai multe rânduri să se mute cu ei.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel