Italia. Autopsia a făcut lumină: Ce a omorât-o de fapt pe Mihaela, românca împușcată de un militar italian

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Autopsia cadavrului Mihaelei Apostolides, împușcată de iubitul ei - un militar italian - în parcarea unui supermarket în mai, la Cuneo, Italia, este gată și arată exact cauza morții româncei. 

Mihaela Apostolide, românca în vârstă de 43 de ani, a fost ucisă de două dintre cele patru gloanțe trase de Francesco Borgheresi asupra sa. Asta este concluzia medicilor legiști, după efectuarea autopsiei.

De origine română, Mihaela era din 2003 în Italia. În urmă cu câteva zile ea a fost împușcată mortal în parcarea Auchan de către maiorul Francesco Borgheresi (41 de ani), din Florența, cu care femeia avea o relație. Conform prevederilor anti-contagiune, după ce a constatat că femeia nu este pozitivă la Covid-19, examinarea autopsică a fost efectuată de Mario Abrate, examinatorul medical al lui Savigliano, la morga cimitirului din Cuneo.

„Ea mi-a spus„ Te iubesc”, dar nu m-am mai putut opri“

 

Italianul care a tras cu pistolul în ea se justifică și spune că a fost orbit de gelozie și de furie. „După ce am tras prima lovitură, ea a spus„ Te iubesc”, dar nu m-am mai putut opri”, a spus Borgheresi, explicând de mai multe ori că a venit la Cuneo din Florența nu pentru că a decis să o ucidă pe Mihaela, ci pentru a se înfrunta cu actualul iubit al femeii, un bărbat de 55 care locuiește în  Cuneo. O relație pe care militarul ar fi descoperit-o în februarie, și despre care avusese numeroase certuri și confruntări cu femeia la telefon, în perioada de carantină, potrivit La Stampa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel