Italia. Aurelian a MURIT strivit sub cabina TIR-ului pe care-l conducea. Soția și fetița de doi ani îl așteaptă degeaba acasă

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Sursa foto: luccaindiretta.it
Sursa foto: luccaindiretta.it

Tragedie în Italia. Un șofer român a murit strivit în cabina TIR-ului pe care-l conducea, după ce automarfarul s-a răsturnat. Bărbatul lasă în urmă o familie îndurerată. 

Aurelian Avram Cagnea, un șofer român în vârstă de 44 de ani, a efectuat, vineri, ultima cursă din viața lui. Soția și fetița lui de 2 anișori degeaba îl așteaptă acum să se întoarcă acasă. Acest lucru nu se va mai întâmpla Aurelian a murit vineri, 9 octombrie 2020, în cabina TIR-ului pe care-l conducea, cabină care a fost strivită în întregime după ce automarfarul s-a răsturnat.

Potrivit publicației Lucca in Diretta, accidentul s-a petrecut în jurul orei 06:00 în această dimineață, în apropiere de autostrada A11, în dreptul localității Lucca (Toscana). Românul era angajat al unei firme de transport din Frosinone (Lazio) și a pornit azi-dimineață din localitatea La Spezia. Înainte să ajungă pe autostrada A11, în zona Lucca Vest, automarfarul s-a răsturnat pe partea dreaptă, iar cabina în care se afla șoferul român a fost strivită în întregime.

Medicii nu au mai putut face nimic. Aurelian a murit strivit sub greutatea cabinei

 

La scurt timp după accident, o mașină a trecut pe lângă TIR-ul răsturnat, ocupanții apelând imediat serviciul de urgență. Medicii sosiți la fața locului au fost nevoiți să solicite intervenția pompierilor pentru a descarcera trupul bărbatului român. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru Aurelian, iar personalul medical a constatat decesul.

Primele informații din anchetă arată că încărcătura fost poziționată foarte prost în container și, într-o curbă mai periculoasă, a provocat răsturnarea acestuia, trăgând și cabina șoferului după ea. Poliția investighează cazul în continuare pentru a stabili cu exactitate dinamica accidentului.

Aurelian era rezident în localitatea Sarzana (provincia La Spezia) și lasă în urmă o soție și o fiică îndurerate.

aurelian roman mort italia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel