Italia. Anchetatorii, pe urmele criminalilor Anicăi Panfile: Două probe cruciale i-ar putea duce la călăul româncei

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Noi informații despre moartea Anicăi Panfile. Soțul ei se afla în România în ziua crimei. Fostul ei angajator, cercetat
Noi informații despre moartea Anicăi Panfile. Soțul ei se afla în România în ziua crimei. Fostul ei angajator, cercetat

În următoarele zile, anchetatorii vor cerceta albia pârâului în care se crede că a fost aruncat cadavrul Anicăi Panfile, în căutarea unor elemente valoroase, care ar putea da o soluție în ancheta privind crima. În special, ei caută geanta, dar, mai ales, telefonul mobil.

Asasinarea Anicăi Panfile rămâne încă învăluită în mister. Anchetatorii încearcă de zile întregi să reconstituie ultimele ore de viață ale mamei de 31 de ani, ucisă pe 18 mai, după ce a plecat de la serviciu și găsită moartă câteva zile mai târziu în albia râului Piave, la Spresiano, în provincia Treviso. Din acest motiv, acum este căutat telefonul mobil al femeii, care s-ar putea dovedi decisiv pentru a da de urma ultimelor contacte și, astfel, a criminalului.

Citește și: Mama Anicăi, româncă găsită fără viață în Italia, vrea răzbunare și face un apel: „Copiii ei sunt cei care suferă cel mai mult”

În acest scop, ziua de astăzi ar putea fi decisivă. De fapt, anchetatorii vor goli canalul care se varsă în râul Piave și care este considerat locul cel mai probabil ales de ucigaș pentru a se debarasa de cadavrul Anicăi Panfile după ce a ucis-o cu mâinile goale.

 

Italia. Anchetatorii, pe urmele criminalilor Anicăi Panfile

 

Carabinierii și pompierii, în următoarele ore, vor sonda albia pârâului folosit pentru irigații în căutarea unor elemente prețioase, care ar putea da o nouă lovitură anchetei. Dacă ipoteza că această crima a avut loc în grabă și cadavrul a fost abandonat în zonă este corectă, anchetatorii cred că vor putea găsi, în albia secată a pârâului, indicii valoroase pentru cercetări. În special, ei caută geanta ei, dar mai ales smartphone-ul.

Vezi și: Italia. Românca dispărută după ce a plecat de la serviciu a fost ucisă de fapt. Autopsia Anicăi scoate la iveală adevărul crud. Rudele: "Vrem adevărul"

Este crucială analiza telefonului mobil al femeii pentru a încerca să se stabilească cu certitudine cu cine s-a întâlnit în ziua în care a dispărut și a murit. Anica Panfile se dusese la serviciu și apoi plecase, în prima parte a după-amiezii, să se întâlnească cu un fost angajator, care a declarat că i-a înmânat niște documente în cadrul unei scurte întâlniri, apoi nimic mai mult.

 

Două probe cruciale i-ar putea duce la călăul româncei

 

Între timp, toate înregistrările video ale camerelor de luat vederi din zonă continuă să fie analizate pentru a găsi indicii. De fapt, se bănuiește că femeia s-a urcat într-o mașină, posibil cea a criminalului ei, chiar dacă anchetatorii au negat informațiile potrivit cărora există și imagini cu tânăra urcând într-o mașină.

În acest moment, acuzația de omor voluntar este în curs de soluționare, dar nu există suspecți sau suspecți, astfel că ancheta pare a fi încă într-o fază preliminară, în căutarea unor indicii care i-ar putea pune pe anchetatori pe drumul cel bun pentru a-l prinde pe cel care a lăsat patru copii fără mamă, potrivit FanPage.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel