Italia. Afacerea unor români.  Tânăra anunţa că e însărcinată, iar complici estorcau bani de la clienţi 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
carabinieri_roman_arestat
carabinieri_roman_arestat

Un român în vârstă de 19 ani, pe numele căruia fusese emis, în ianuarie 2019, un ordin de arestare pentru infracțiuni de tâlhărie agravată și exploatarea prostituției, a fost extrădat în Italia din Regatul Unit.

 

 

În urmă cu câteva zile, românul fusese identificat de poliția britanică  în urma solicitărilor Interpol. Bărbatul se află acum în închisoarea din Viterbo. 

Povestea a început după ce un tânăr de 29 de ani, din Villafranca, a raportat Carabinierilor din stația Castel d'Azzano că a fost estorcat de o sumă de bani de o femeie româncă. După o serie de întâlniri sexuale, care au avut loc în septembrie 2018, femeia începuse să-l amenințe, cerându-i bani. Ea i-a mărturisit că este însărcinată și că aștepta un copil de la el. I-a cerut cinci mii de euro în numerar ca să meargă în România și să facă avort. De asemenea, bărbatul a fost contactat și amenințat de doi dintre compatrioții fetei, care au pusese la cale întâlnirile amoroase, scrie tgverona.it.

Victima a decis să nu-i dea banii şi a depus plângere. Carabinierii au arestat-o ​​pe tânăra româncă, care a fost prinsă în flagrant. Unul dintre cei doi complici născut în 1987 a fost arestat de carabinierii de la Castel d’Azzano în ianuarie 2019, la  Povegliano. Celălalt român, născut în '91,  reușise să fugă peste hotare. În urmă cu câteva zile, a fost identificat de poliția britanică și extrădat în Italia. Bărbatul se află acum în închisoarea din Viterbo, la dispoziția GA Veronese.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel