Italia. Accident mortal pentru o femeie de 50 de ani, pe tura de noaptea la o fabrică de sticlă. Cine este vinovatul

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Accident mortal pentru o femeie de 50 de ani, pe tura de noaptea la o fabrică de sticlă. Cine este vinovatul / Foto: Unsplash
Italia. Accident mortal pentru o femeie de 50 de ani, pe tura de noaptea la o fabrică de sticlă. Cine este vinovatul / Foto: Unsplash

Dramă la locul de muncă. O femeie în vârstă de 50 de ani a murit în această seară după ce a fost strivită în timp ce lucra la o fabrică de sticlă din Borgonovo, în provincia Piacenza, Italia.

Potrivit ziarului Il Piacenza, numele femeii era Nicoletta Paladini. Muncitoarea ar fi fost strivită între o bandă transportoare și un utilaj de susținere a paleților în timp ce lucra într-o fabrică de sticlă din Borgonovo, în provincia Piacenza. Dinamica este în continuare investigată de poliție.


Femeie în vârstă de 50 de ani moartă în urma unui accident foarte grav la locul de muncă

 

Potrivit constatărilor, cu puțin timp înainte de ora 3 dimineața, femeia a fost prinsă din greșeală între o bandă transportoare și un utilaj de susținere a paleților. Muncitoarea era angajată la crearea de produse din sticlă în singura fabrică de sticlă din Borgonovo. Potrivit celor relatate pentru Fanpage.it de surse de anchetă, muncitoarea, mamă a doi copii adulți, a fost strivită și a murit pe loc. O autopsie va avea loc în următoarele ore.

Victima se numea Nicoletta Paladini și avea 50 de ani. Carabinierii din Borgonovo, coordonați de Procuratura din Piacenza, au sigilat locul în timp ce pompierii și personalul medical de urgență 118 au lucrat pentru a elibera corpul femeii, pentru care, însă, nu mai era deja nimic de făcut. De asemenea, utilajele au fost confiscate pentru toate verificările necesare și pentru a afla cine este vinovatul acestui accident teribil.

 

Doctorii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața

 

Potrivit rapoartelor, Nicoletta Paladini s-a născut și a crescut în Borgonovo, unde își creștea cei doi copii adulți. Femeia era foarte cunoscută în sat, iar moartea ei i-a șocat pe toți locuitorii comunei, conform Il Messaggero

Autopsia va avea loc astăzi, dar, potrivit primelor concluzii, se pare că femeia a murit în urma unor leziuni violente provocate de strivire. Ea a murit pe loc, iar încercările pompierilor și ale serviciilor de urgență 118 de a-i salva viața au fost fără rezultat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel